Hervotonta hölmöilyä ala kartturi

24.3 sunnuntaina kisailtiin taas demarilla kahden startin verran. Ekan radan tuomaroi Johanna Nyberg, joka olikin tehnyt varsin kinkkisen hyppärin. Mun rakastamia valsseja ihan hulluna. Ja mä oon niissä aina myöhässä ja Ama leiskauttaa siten pitkän loikan ja homma leviää käsiin. Kiva. : )

Keskittyminen oli kyllä aivan hukassa, en edes katsonut koiraa vaan ohjasin taas. Huoh. En varmaan ikinä opi ettei tuolla tekniikalla tule minkäänlaista tulosta. Renkaan jälkeiselle hypylle vielä ohjasin ja katsoin koiraa, sen jälkeen ajatus taas harhaili ja olin hukkaamassa Amaa käsistäni. Kepeillemeno oli hankala ansahypyn takia, mutta me onnistuttiin. Keppien jälkeen annoin vaan Aman luiskahtaa putkeen, olishan siihen jotain voinut tehdä.. Sitten pakkovalssijaakotus oli tosi huono, kaksi kättä ohjasi lähestulkoon samaan aikaan. Mutkaputken jälkeen hyppy levis käsiin, olin niiiin myöhässä ja maaliin päästiin jotenkuten. Meinasin samaisella matkalla kompastua kenkiini. Hups.. Pystyin vielä kommentoimaan kesken rataa Lauralle joojoota joka huusi radan reunalta että pitää keskittyä.. : D

Agirata oli mitä ilmeisemmin tuomariharjoittelija Tommi Raita-ahon käsialaa. Tokalle radalla sain ihan hyvän fiiliksen. Mietin vaan koko aika että muista että takaakierroissa en oo koiran tiellä kun se laskeutuu. Kohti riman keskikohtaa! : D Kepeille Ama meni tosi kivasti kun annoin sille vaan tilaa ja aikaa. Keinu ei ollut meidän parhaimpia mutta sivuttaissuunnassa irtoaminen on tosi hankalaa.. Muuten kaikki meni ihan jees, paitsi että mutkaputkeen tuli pikku virhe.. Lähetin Aman putkelle mutta Ama luki sen jostain kumman syystä väärin ja oli ampumassa suoraputkeen, kiljumisella sain pelastettua. Tosin luulin että meille oli tullut jo kielto. Kun raivo-ohjaaja oli ratissa, puomillakin tuli huudettua luvattoman monta kertaa kiipeetä.. Hyi. Sitten A-esteen jälkeen mulla oli vaan talla pohjassa enkä katsonut Amaa ollenkaan. Ama sitten kielsi pituuden. Huoh. Karma pääsi taas tasoittamaan tilanteen.. Eli aiemmalta putkelta meille ei tuomaroitu kieltoa eli meillä tosiaan oli nolla alla. Videolta kuulee kommenttia mun mokailusta. Sen siitä saa kun ei katso koiraa. Että voi olla tyhmä.. : D

Kiinakin sai olla mukana kisapäivän ajan! Jätin jopa koirat autoon kun ei ollut niin kylmä. Aurinko lämmitti ihanasti ja hiekkainen asfalttikin osittain paistoi lumen ja jään alta. Ihanaa, kevät on tulossa! Lauran kanssa seikkailtiin taas uusien lenkkipolkujen verran, eipä järin pitkiä reittejä löynyty mutta vaihtelua aina niille ikuisille kahdelle lenkille mitä aina treeneissä kierretään.. : )

Demari on vaikea paikka mulle sekä Amalle. En vaan osaa keskittyä. Pohdittiinkin lenkeillä Lauran kanssa että mikä se syy siihen on.. Mulla taitaa olla se, että kun demarille painelee motarilla talla pohjassa rapiat 10min kotoa niin ajatus jää kyllä ihan täysin kotiin. Kun ajaa kisareissulle vähintään sen 30min niin ajatukset ehtii mukaan. Kisapaikalla jotenkin valmistautuu paremmin ja huolellisemmin.. Heh. Onpa hyvä syyttää ulkoisia lähteitä eikä omaa heikkoutta.. : ) Mutta mulla oli silti kivaa demarilla vaikka kisat tuntuu menevän aina vähän säätämiseksi. Mulla on nykyään ollut todella positiivinen mieli kisoissa enkä ota tätä touhua yhtään niin vakavasti. Olen myös luopunut agilityn SM kisoista, en tavoittele niitä enään. Olen sitä mieltä, että jos jostain luopuu niin jotain voi saavuttaakin. Jos ne nollat on tosiaan tulossa niin sitten lähdetään kirkkikselle kisaamaan, muussa tapauksessa turistiksi kuvailemaan ja turisemaan tuttujen kanssa. En ota enään paineita kisoista, tavoite on aina että kunhan maaliin päästään. Tämä on ollut hyvä tavoite, siksi etten pety ja siksi että lopulta kuitenkin kisaamisen pitää olla kivaa mulle sekä Amalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s