Hyvä fiilis jatkui melkein kisoissa. :)

Tommi oli kehitellyt meille ratapätkän. Rata oli alunperin suunniteltu edellisiin TamSKin kisoihin, tosin meidä rata oli vaan hiukkasen tiivistety versio alkuperäisestä.. : ) Olis kyllä ollut tosi kiva kisarata!

Ekan hypyn rima oli alhaalla koska tilaa ei juuri ollut. Alun kanssa ei juuri ollut ongelmia, välillä Ama ohitti suoranputken suun, kun otti vastaista avuksi niin homma toimi. Toiseen päähän piti käydä selkeästi merkkaamassa että Ama kääntyisi putkelta tiukasti toiseen putkeen. Puomin jälkeenm rengas, hyppy ja kepit oli ok kun malttoi ohjata rauhassa ja katsoa koiraa. Kerran kävi niin että Ama lähti kepeiltä mun perään kun hutiloin sitä putkeen. Treenattiin myös okserille tiukkoja hyppyä. Jo pelkällä rytmityksen muutoksella Ama reagoi tosi kivasti ja hyppäs tiukasti. Pituuden jälkeen niisto oli taas mun heikkous. Ääh, pitäis vahvistaa noita ihan hulluna ja malttaa odottaa että Ama lukitsee hypyn.

Lopuksi koko rata nollana. Joka kerta kun tuli virhe, aloitin alusta. Lopulta saatiin nolla väännettyä. Se tulikin jotenkin aika helposti niin päätin että tehdään toinen samanlainen perään. Kepeillä menin sekaisin, Amalla jotenkin muuttui rytmitys ja luulin että meille tuli virhe. Lopulta treenikaverit huusivat että: ”jatka, jatka”.. : D Ja saatiin me sitten ei-niin-hieno-nolla tehtyä.. ; ) Mutta hei kaks kisamittaista rataa nollana. Se on huikeaa meille. :  )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s