Aika paska juttu.

wordpress_518

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194798089021/artikkeli/koirien+ulkoiluttajia+uhkaillaan+myrkkysyoteilla+ita-tampereella.html

On kyllä todella paha mieli. Aamulehden sivuilta voi lukea lisää tuosta uhkausviestistä. Itse vastuuntuntoisena koiranulkoiluttajana kerään ne paskat kyllä ”ihmisten ilmoilta” pois, metsässä annan olla ellei nyt polulle pasko. Ja itseäni suoraansanottuna vituttaa kun kevät tulee niin sitä paskaa tulee joka tuutista. En yhtään ihmettele miksi joku hermostuu samaan asiaan, mutta se ei ole millään tavalla (!!!!) oikeutettua että koirat ovat ne jotka tälläisen kiukkuisen ihmisen toimesta kärsivät. Se on ihminen siellä remmin päässä joka tekee päätöksen jättääkö ne koiran jätökset sinne minne huvittaa. Tekisi mieli viedä kyltti tuonne lähialueisiin jossa lukee suurinpiirtein niin että pliis olkaa vastuuntuntoisia ja kerätkää ne paskat pois pusseilla tms. Ihan vain siksi, että myös lasten sekä aikuisten on kiva käyttää samoja lenkkimaastoja eikä tarvitse pelätä astuuko koiranpaskaan tai että lapset sotkevat vahingossa vaatteitansa.

Sääli on myös se, että useimmiten (kohtalo on julma aina välillä) sellaisten ihmisten koirat syövät myrkkysyöttejä jotka ovat vastuuntuntoisia ja korjaavat jätökset pois. Pistää kyllä todella vihaksi, että joku on ottanut isomman käden oikeuden rankaista viattomia eläimiä ihmisen aiheuttamista asioista.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s