Kiltille koiralle ei kannata huutaa tuhmasti.

Näin kävi viime viikon treeneissä. Tavoitteena oli saada koko valkkuryhmälle nollaprosentiksi yli 60.. Mutta taidettiin jäädä johonkin 30 prosenttiin.. : D

Aman kanssa alkuradat menivät ihan ok. Kunnes hermostuin kun se nousi lähdössä. Karjaisin sille ja sitten menikin jo hermot mulla. Ama otti vähän itseensä kun rääkäisin (huono minä) ja alkoi yrittämään ihan niinkin kovasti että meni ihan sijaistoiminnoille. Ja mä vaan menetin hermoni entistä enemmän.. : ( Mun oli pakko ottaa hengähdystaukoa ja Laurakin jo huusi että tyyliin mieti positiivisia asioita. Yritin kyllä mutta en kai lopulta onnistunut. Kepeillä alkoi pujottelemaan miten sattui. Palkkasin lopulta kun sai pujoteltua loppuun ja vielä oikein.. Kylläpä harmittaa kun piti olla tyhmä. Kahdella vikalla pätkällä yritin tsempata. Tokavikalla pätkällä Amallakin oli vielä vähän anteeks moodi päällä mutta vimpalla pätkällä me jo onnistuttiin kohtalaisen hyvin. Kontakteilta luiskahti pois pariin otteeseen ja nekin hidastuivat loppua kohden (ainakin puomi).

Mitä tästä opimme? Ei kannata huutaa tuhmia koiralle kun Amalle ei tarvitse sanoa rumasti, kyllä se vähemmälläkin uskoo. Enkä tajunnut tätä kuin vasta rääyttyäni. Onni on se että saatiin lopulta pakka kasaan ja hyvä mieli loppuun. Jos jotain hyvää haluaa etsiä.. Nyt ainakin löysin syyn siihen että miksi kisoissa esim karjuttuani lähtöön Ampulle että istu ärkele, Ama saattaa muuttua herkemmäksi ja yrittää niin kovasti tehdä oikein mutta ei ymmärrä miksi oon vihainen. Ja silloin näitä kieltoja ropisee.. : / Vähän säälittävää toimintaa multa ja kyllä mä peilistä taas kerran löysin syyn.. Oppimassahan me ollaan ja täytyy aina muistaa että ei saa olla vihainen tai ärtynyt. Silloin hommasta ei tuu yhtään mitään. Lupasin ettei tälläisiä treenejä enään tänä vuonna mutta toisin kävi. Jospa nämä olisivatkin tämän vuoden ensimmäiset ja viimeiset paha-mieli-moodi -treenit. ; )

Ama on kuitenkin niin kiva treenikamu.. Vaikka kolautti hampaansa mun naamaan taas koheltaessaan. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s