Henkinen nolla on yhtäkuin nolla

Tai ainakin melkein.. : ) Kisailtiin Aman kanssa SDP’llä 3.2 kahden startin verran. Molemmat radat tuomaroi Kari Jalonen.

Tää eka rata oli oikeastaan aikas hyvä! Harmi että rima tippui, ehkä inasen olin Aman tiellä. A-esteeltä tuli kyllä pois kuin liukas saippua.. Mutta mä oon sitä mieltä että tää on yks parhaimmista radoista aikoihin! Ei haittaa vaikkei nollaa tullutkaan mutta mä pääsin maaliin Aman kanssa ja olin iloinen. Demarilla mun on ollut jotenkin vaikea keskittyä, liikaa ihmisiä ja kauhea mökä. Nyt sain korvani suljettua mökältä ja pystyin keskittymään.

Toista rataa en edes ladannut nettiin, siinä ei paljoa katseltavaa ollut. Hyllytettiin jo heti alkumetreillä. Kolmannella esteellä… Piti takaakiertää yksi hyppy ja kun saapas ohjaaja seisoi hypyn edessä niin ettei koiralla ollut mitään mahdollisuuksia edes nähdä hyppyä niin Ama luiskahti vaan putkeen.. Hehe.. Niin teki myös aika moni muukin.. ; ) Ja sitten vielä Ama porsaili aalta ilman lupia ja kun otin uudestaan niin porsaili taas.. Hups.. Ja Ama oli niin erilainen kuin normaalisti kontaktin sössittyään että pakkohan sille oli antaa kisuruokaa lopulta palkaksi. ; )

Mutta Laura ja Isla saivat ihan törkeen makeesti tehtyä ton pätkän. Laura kävi merkkaamassa Islalle tuon hypyn. Käykää katsomassa heidän blogista klik klik!

ihme1

Viikonloppuna meillä oli yksi rajakollie nimeltä Ihme kylässsä. Valitettavasti Kina oli sitä mieltä että kaikenlaiset Ihmeet olisi voinut jäädä ihan jonnekin muualle. : D Ihme oli meillä yhden yön ajan, la iltana käytiin tunnin metsälenkki ja voi sitä bordercollien riemun määrää kun pääsi juoksemaan. Siis mä olen ihan sitä mieltä että beeceen tehtävä on vain juosta. Sunnuntaina mulla oli myös Ama lenkillä ennen kisoja ja Kina lopulta taisikin olla sitä mieltä että Ama on ihan kiva kamu. Ihme taas paineli omia rallejaan ja nää kaks köpötteli mun läheisyydessä. Ihme oli kyllä aikas hauska, se tyhjensi Kinan lelukopan olkkariin ja keksi itselleen viihdykettä. Pari lelua joutui suolistetuksi, ei haittaa ja meillä noita leluja riittää.. : D Ihme on sellainen ihmeellinen ja hauska tyyppi, sen mielestä Ama ja Kina olivat hirrrveeen kivoja mutta vastakaikua tuolla pussailulle ei Ihme saanut. Kinakin näytti hammasta pariin otteeseen ja Ihme on vaan edelleen sitä mieltä että ”soot niin hirrveeen ihana”.. : D Anteeks mutta mä repeilin Kiinan touhuille. Se on vaan niin kiltti äiskän pullamasu.. ❤

ihmeama2

O ou.. Rajakollie alkaa ahistaan.. : D

ama1

Pelastakaaa eläinrääkätyt Amat ry : D

ihme3

ihmekina

ihme2

ihme4

Äly ja väläys : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s