Kuudelta ylös ja seitsemältä rattiin, se on sellainen agilitytytön sunnuntai.

Kohde: Janakkala

Tehtävä: Agilitykilpailut

Wutrich tuomaroi kaikki kolme starttia, pakko nostaa Wyffelle hattua. Hän tekee aina sellasseita kivoja ratoja, ei mitään turhia kikkailuja vaan sellaisia helposti suoritettavia mutta ansapaikkojakin on.. ; ) Kinakin pääsi turistiksi, mä näin jälkeenpäin väittäisin että se olisi ollut onnellisempi täällä kotona. Ulkona oli kylmä, neiti nosteli tassujaan ja ällöttävää oli kun oli kaksi (!!!) takkia päällekkäin.

Aikas lähellä oli nolla, huiskaisu keppien jälkeisellä hypyllä kostautui. Mutta muistin lähestulkoon olla hiljaa. Siitä pointsit mulle. Ama muuten meinasi jo aiemmassakin kohtaa lähteä eri reitille.

Rima tippui heti alussa, en antanut sen vaikuttaa. Mutta kosahti sitten myöhemmässä kohdassa. Saatiin me sentään tulos! Puomilta pääs lähtemään jo ennen vapautusta, en huomannut tätä kuin vasta videolta. Tein A-esteen jälkeen aika tiukan ohjauksen ja ehkä siksi seuraavalta hypyltä tuli kielto. Mutta sen jälkeen kepit oli hukassa, mitkä kepit ja missä?

Tokan hypyn jälkeen mentiin putkeen, Ama kyllä meinasi lähteä kepeille.. Virhe tuli hypyllä kun ohjaava käsi laski, Ama ei pelastanut yhtään mun huonoa ohjausta. Loppu olikin vähän jotain-sinnepäin-meininkiä! Mutta jotain hyvää, puomin kontaktilla otin aika voimakkaan sivuirtoamisen, onnistui. : )

Mutta jotain positiivista vaikkei nollia tullutkaan, olen onnistunut paremmin ohjauksissa vaikka virheitä tuleekin. Olen rauhallisempi, keskittyneempi ja oma asenne on ollut parempi.. Ainakin näissä kisoissa. Enkä ottanut stressiä asenteesta, enkä myöskään keskittymisestä. Me mentiin sillä fiiliksellä mikä sillä hetkellä tuntui parhaimmalta. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s