Onnellinen pieni tytöntyllerö

wordpress_511

Kina on päässyt kaksi kertaa tokoilemaan oikein hallille! Wuhuup! Tokon treenaaminen on oikeasti kivaa, mutta miksi en treenaa usein? Jos treenaa kerran kahteen kuukauteen.. Ei voi odottaa edistystä.. ; ) Tavoitteena meillä on siis päästä avoimen luokan kokeeseen keväällä.. Meillä on hommat ”hiukan” kesken.. Viime sunnuntaina 13.1 treenailtiin episten jälkeen tallilla, käytiin hakemassa koirat ja palattiin tokoilemaan.

Kina treenasi hyppyä lätyllä, Anulta saatiin vinkiksi että focus olisi aina virittelysanalla eteen jotta itse käskyn saatuaan Kina ymmärtäisi hypätä. Borderin logiikka kun on todella yksinkertaista, ainakin tämän yksilön kohdalla. ; ) Olen myös ihmetellyt sitä miksi Kina ei ymmärrä istumista hyppäämisen jälkeen, Anu kommentoi että pitää antaa aikaa ja odottaa että Kina saa käännettyä itsensä hypyllä. Jes! Toimi ku junan vessa! Lopuksi vielä hypyyttämistä niin että lelu lensi samantien perässä.

Seuraamista, vasemmalle käännös vaan kusee. Enkä mahda tälle asialle mitään ennekuin Kina oppii käyttämään takapäätänsä kunnolla. Takapään hallinta taas tulee tuosta koroketreenistä (kuva yllä), tarvisi tehdä ihan päivittäin. Ja peruutusta korokkeiden yli, korokkeet sen korkuisia että Kina joutuu nostamaan tassujaan. Ei siis tarvitse olla mitään isoja esteitä. Anu vinkkas täyskäännöksessä että voisin taputtaa jalkaani että Kina pitäis vähän tiiviimpää meininkiä, se auttoi. Käännöksetkin vähän ovat taas huonontuneet, en muista antaa ennakoivaa askellusta Kinalle. Hups.

Luoksetuloissa pari toppia ja loput läpijuoksuna. Tehtiin siivekkeenkiertona.. Tule käskyllä ennakoi toppeja ja hämääntyi, annoin uuden käskyn ja tuli luokse. Onpas vaikeaa yksinkertaiselle. Läpijuoksuja tarvii tehdä ihan hulluna. Kaukojakin tehtiin, muutamassa ma-sei vaihdossa teputti, muuten ihan jees. Pari ma-is vaihtoa jäi jumittamaan, kävin auttamassa ylös. Tsemppas. Kyllä näillä kaukoilla voisi mennä avoimeen. Pitäisi vaan lopettaa joka vaihdon jälkeen palkkaamista, aika usein palkkaan hyvistä vaihdoista.

Anu heitti seuraamisemme jälkeen vinkkiä palkkaukseen, opettaisi tempun niin että Kina pyörähtäisi vasemmalle puolelle ja saisi palkan. Opettaisi myös palkkauksessa niin ettei se tule edestä. Tämä on mulle hankala sisäistää. Ajatuksissa on pakittaa mutta todellisuudessa en varmaan tee niin. : D

Kiitos Anulle tokoiluseurasta, olipas kivaa. : ) Ps. Inka pääsi tekemään muutaman hassun putken, keinun ja puomin. Vauhti on hidastunut hirveästi eikä urku enää ole auki mutta muori oli onnellinen. ❤ Inka sai ihania hiiriä palkaksi (kissanlelu). Inka olis siis viikonloppuna hoidossa meillä. Kina oli mustis! Tytöt ovat erotettuina, en uskalla ottaa riskiä että Kinalle sattuisi jotain vaikka näyttää siltä ettei Inka välitä Kinasta yhtään. Inka on vaan niin äkkipikainen että mitä vaan voi sattua. Kina oli myös niin mustis että kun vietiin koirat äitille siksi aikaa kun käytiin Mikon kanssa keskustassa syömässä, se pissasi autoon!!!! Ja äitillä se laittoi miljoonasatayksi kartonkia (maitopurkkeja, kananmunakennoja ym) silpuksi. ”Muahan ei tänne jätetä” -asenteella. : D

wordpress_512

Pikku Kiina helmikuussa 2009 ❤

Tiistaina 15.1 käytiin kahdestaan Kinan kanssa tallilla. Skippasin aamun salin ja jumpan että päästiin treenaamaan, hyvä mä!

Seuraamista, eri temponvaihteluita. Ihan näpsäkkää menoa! Hitaassa kävelyssä oikein skarppaa hulluna. Kontakti pysyi kivasti ja paikka oli hyvä. Jee! Täyskäännöksissä taputtelin jalkaani, piti tiiviinä. Palkkailin näistä. Kina oli vähän malttamaton, seuraa käskyn saatuaan pylly nousi ja neiti oli lähdössä itekseen liikkeelle. Pari kertaa näistä palkkailin niin johan muisti että muakin pitää odottaa.. : )

Ruutua alustalle x2, hienosti löytyi! Sitten yksi lelupalkalle, kivalla vauhdilla. Lopulta kaksi kertaa täysin tyhjään ruutuun, heitin wubbaa palkaksi. Vaudeville! Tämä siis testiluontoisesti vain, aiemmin oon tehnyt tyhjään aina näyttöruutuna.

Luoksetuloa x6 läpijuoksuna, 1 x toppi. Taas yritti ennakoida, odottelin ja annoin uutta tule käskyä. Murheenkryyni.

Ohjatun suuntia tehtiin merkillä ja kahdella namikipolla. Nyt alkuun ei keskittynyt ollenkaan. Säntäili sinne minne tahtoi, epävarmuus alkoi paistamaan läpi. Lopulta homma alkoi sujumaan ja saatiin 4 toistoa oikein suuntiin ilman virheitä. Hölmö lapsi.

Hyppyä alustalle, sitten niin että palkka lensi perästä. Tehtiin myös kokonaista liikettä, istui hienosti ja tuli liki. : ) Liki tullessaan liikuin jotta hakeutuisi paremmin sivulle. Tarvii treenata näitä taas erikseen, sivulletulot on vähän leimejä, Kina lintsaa näissä.

Liikkeestä seisomista sekä maahanmenoa. Ei ongelmia, kaikki sujui kunnolla. Avoimen liike eroaa hiukan alon jäävistä. En edes käynyt palkkaamassa kun pysyi paikallaan kun kiersin takaa.. ; )

Loppuun vapaana hilluen istumista, maahanmenoa ja seisomista. Pari istumista oli vähän kysymysmerkkejä, muuten hyviä. Istuminen on hankalaa Kinalle mutta kykenee tekeen ihan skarppina. Hyvä Kina!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s