Lupasin olla hiljaa

Mutta enpäs ollutkaan. Kisat oli rääkymistä ja lopputulema; kelpie saa kohta uuden ohjaajan. Olin pettynyt, niin pettynyt että kun sanoin Amaa huonoksi, kompastuin uloskävellessäni hallista peräkärryn veto-osuuteen ja kompuroin itseni pystyyn. Siinä samassa löin vasemman jalkani siihen hemmetin peräkärryyn ja se tuli kipeäksi. Onneksi ei pahasti turvonnut ja kipu oli vain sen hetken. Se oli agilityjumalan rankaisu mulle kun haukuin koiraa. Lopulta, syy ei ollut koirassa.

Anu sanoi ennen rataa että muista keskittyä ja ennenkaikkea olla hiljaa. Lupasin vakaalla ilmeellä. Ja kun kutsuin Aman ekan esteen jälkeen niin urku oli auki ja keskittyminen ja hiljaa ohjaaminen aivan jossain muualla. Aargh. Maneereista on tosin vaikea luopua mutta voisi edes yrittää. Tai no yritin mä putkihässäkässä mutta lopulta sielläkin välissä oli tuletulea. : P Kun rääyn, en keskity. Ja kun en keskity, hommasta ei tule mitään.

Tämä kisarata antoi taas mietittävää siihen että ennakoivat valssit eivät voi jäädä tuohon kuntoon, Ama ei osaa ja se lenkittää. Pyh. Eikä sellainen peli vetele, hommasta ei tule yhtään mitään. Kepeille luulin ohjanneeni hyvin, mutta videolta katsottuna en taas keskittynyt yhtään. Huitaisin vaan ja huitaisusta kelpie lähti putkeen. Kepeillä häiriköin sitä ja Ama tuli pois. Uusiks ja häiriköin vielä enemmän. Hyppy seinää kohti oli hankala, mutta meni. Serpentiini onnistui siihen nähden erittäin hyvin kuinka paljon olemme sitä treenanneet. Putkihässäkkä meni hyvin ja ehdin takaakiertoonkin ohjata, Amalle pointsit siitä että piti riman ylhäällä vaikka olin tiellä. Keinulta sitten vapautti itsensä kehuista. Ei muutakuin uusiks ja pois radalta.

Olin niin kiukkuinen radan jälkeen tuohon keinuun. Tuntuu että kaikki se työ mitä kontaktien eteen on tehnyt, valuu hukkaan. Purnasin koko loppulenkin ajan Lauralle! Taidan olla vähän raskasta seuraa tuollaisella hetkellä! Pahoittelut! Mutta mitä tekee Anu.. Anu tekee nollavoiton Luun kanssa. Kyllä riemu repes kun he pääsivät maaliin ilman mitään virheitä. Aivan yyyberhienoa! Luu taitaa saada joululahjoja. Ja kun yksi nollavoitto ei riitä niin Anu ja Nipe tekevät myös nollavoiton. : ) Kyllä tälläinen nostaa fiiliksen kattoon, varsinkin tuo Luu, ihana symppis höyrypää joka menee aina (siis AINA) niin täysillä. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s