Just the two of us

Käytiin aamulla ostamassa Anun kanssa seuramme iltakisoihin palkintoja ja toimitin ne heti tallille. Kina pääsi sitten samalla treenaamaan tokoa.

Aloitettiin hypyllä. Lätkä taas edessä. Muisti hyvin kuinka hyppyä suoritetaan kertakäskystä. : ) Olen pilkkonut avo hyppyä kahteen osaan, hyppääminen ja lätkälle meno. Toisena treeninä vein Kinan sinne toppiin ja kävelin hypyn eteen ja käskin istumaan, istuminen ei nyt sitten taaskaan mennyt jakeluun. Otin Kinan pois lätkältä ja treenattiin pelkästään istumista käskystä ilman käsimerkkiä siis. Sitten vein Kinan lätkälle ja käskytin toiselta puolelta hyppyä istumaan ja palkkasin kehuilla ja käskytin sivulle. Sitten lopuksi vielä kokonaista liikettä. Istuminen on se kaikista vaikein osuus. Oliskohan jotain helpompaa tapaa opettaa tuo hyppy?

Sitten ruutua lätkällä. Sinnikkäästi yritti hypyn luo jossa lätkä oli ollut. Pyysin takaisin ja tehtiin helpotetusti lähempää. Löysi lätkän ja meni sinne, palkkasin. Sama homma alusta ja taas hyppyä kohti. Huoh. Taas helpotetusti jolloin lamppu syttyi että se sama lätkä on nyt ruudussa. Muutama vauhdikas toisto vielä ja suuren suuret kehut.

Seuraamista tehtiin aika pitkä kaavio. Välipalkkauksia kyllä ja temponvaihteluita. Asenne ei ollut parhaimmillaan mutta paikka vallan hyvä joten en nipottanut. Tein myös seuraamisia ilman lähtötilannetta eli vauhdista. Hidas kävely ei tuota ongelmia ja kontakti pysyy hyvin. Vasemmalle käännökset ei vieläkään hyviä (ylläri) joten takapääharjoitukset korokkeella jatkuvat edelleen pitkän aikaa. Täyskäännöksestä pysähtymiset olivat hyviä tällä kertaa, jes.

Luoksetulon toppeja tehtiin pari kertaa siivekettä kiertämällä. Neljä kertaa läpi ja kaksi toppia. Ekalla tuppas vähän valumaan ja tokalla kertaa muistin heittää wuban ajoissa ja toppi oli vähän sinnepäin, tosin se ei nyt haittaa kun ideana on vain se että pysähtyminen tulee heti käskyn kuullessaan. Kina jopa innostui niin kovasti että räykytti mennessään, hih. : )

Kaukoja tehtiin myös, alkuun koomaili pidemmällä matkalla. Taisin ottaa liikaa etäisyyttä. Ja jätön kanssa jotenkin en vaan saanut nousemaan istumiseen. Menin lähemmäksi ja autoin, mutta silti koomaili. Päätin sitten että otetaan letkeämmällä tavalla, vapaanahillumisesta kaukoja ma-is-ma. Nyt vaihdot olivat hyviä, välimatka joku n. 3 metriä. Tein myös neljä vaihtoa putkeen ilman ruokapalkkaa ja kehuja, kestää kyllä. Jes! Välimatkaa pitäisi vaan nyt kasvattaa! Myös lisäksi ma-sei. Seisomisessa otti askelia eteenpäin, huomautin ystävällisesti ja kävin kerran auttamassa lähempää. Sitten taas lamppu syttyi päässä ja muisti kuinka vaihto tehdään, takatassut pysyivät sitten paikallaan. Tuntuu siltä että tämäkin on työvoitto Kinan kanssa saada tuo vaihto onnistumaan, vielä olisi vaan se sei-ma sekä sei-is-sei. Siinä haastetta meille, toistaiseksi jahkataan näiden vanhojen jo opittujen kanssa jotta saadaan paljon onnistumisia.

Lopuksi vielä ohjatun suuntia namikipoilla. Vein Kinan merkille ja kävin aina ensiksi sen kipon kautta mihin en laittanut nameja. Blondi yritti sinnikkäästi aina sinne kipolle, lopulta tämäkään kaava ei pitänyt koska yritti sinne missä oli aina edellisen kerran käynyt. Alkoi läähättämään ja ahdistumaan. En vaan halunnut lopettaa tälläiseen fiilikseen joten jatkettiin. Parin virhetoiston jälkeen Kina alkoi keskittymään ja saatiin tehtyä molempiin suuntiin oikein ja korvatkin olivat mukana. Hyvä! Loppupalkkana leikkimistä uudella ihqulla wuballa ja halipusuja. Kiljukaula kiljui onnesta. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s