Treeneissä kuuluu leikkiä

Cuzeilla.. Vilkas mielikuvitus ja lapsenmielisyys.. Siinä ainekset tulevaan spektaakkeliin. Se lähti siitä, että Lauran cuz oli puomilla (SDP’llä siinä ”käytävällä”), Anu toi siihen toisen ja lopulta mä hain autosta kaksi lisää. Sitten keksittiin nimiä ja mietittiin jo animaatiota. : D Meillä on vähän jo suunniteltuna että mitä perheenjäseniä seuraavassa episodissa esitellään. : D Ja Laura otti pari kuvaa, Anu kuvas videota ja mä editoin.

Kuva: Laura (Uffien uutisia)

Keskiviikkona treenattiin Soilen koutsaamana. Rata oli medien ämmämmistä, tilastollisesti kuulemma vaikein. Soile oli lisännyt rataan lisäksi vielä muutaman esteen, lopulta rata oli 28 esteen mittainen.

Voin kertoa että mulla oli hepuli. Kun on hepuli, treenaaminen menee aikalailla nauramiseksi. Mutta tällä viikolla treenit olivat kivat, mieluummin heittäytyy huumorilinjalle kuin että naama nurinpäin. Muutama rima tuli alas, pääasiassa koko aika samassa kohtaa. Meidän ongelma keskiviikkona oli mun keskittymisen puute. Kunto alkoi loppumaan kesken (avauduin treenikavereille treenien lopussa että syytän pitkiä kalsareita jotka mulla oli gorehousujen alla. : D). Ekalla kiepillä mentiin rata kisanomaisesti, melkein muttei kuitenkaan. Ama haki hienosti alun keppikulman mutta valssista tuli pois kepeiltä. Putki-kontaktierottelut menivät kivasti.

Tokalla kerralla alettiin treenaamaan yksittäisiä kohtia. Vaihdoin alun ohjauksen toiselle puolelle, uskomatonta mutta Ama pystyi kokoamaan itsensä kepeille oikein. Tehtiin vielä pari kertaa lisää koska en suostunut uskomaan, että Ama OSAA. Hih. Soilekin sanoi, että meidän keppimokat taitavat tulla aina lähestulkoon niin että en anna aloitusrauhaa. Totta. Sitten treenattiin hyppykuviota ennen pussia. Mietittävää sain ja lopulta tulin siihen lopputulokseen että on parempi antaa koiran hieman lenkittää ja saada pussin jälkeinen kuvio kuntoon kuin että menee ja yrittää napsia ehkä sekuntin pois suoritusajasta. Kuvio oli hankala. Jos sain Aman hypylle (ennen pussia) linjattua, olin myöhässä pussin jälkeen. Jos kävin linjaamassa (vähän niinkuin merkkaamassa) ennen kuin Ama oli siinä, niin olin siltikin myöhässä kun jäin liikaa passiin. Persjättöäkin kokeilin, mutta.. En jotenkin pitänyt siitä kuitenkaan. Ohjaaja pääsee helpommalla tuolla ekalla ohjauksella (eli anna linjan vähän levitä) ja pystyy keskittämään senkin muuhun rataan. Niin siis jos pystyisi naurultaan.. ; )

Lopussa mentiin vielä kisamainen kieppi, Anun ja Nipen femma pätkittävänä. Hehe. Ei nyt ihan onnistunut, suusta tuli sammakoita (videolta näkee : D) ja keskittyminen totaalisen hukassa. Kontaktierottelut eivät ihan toimineet, käskyt olivat mitä sattui ja mä vaan nauroin. Mutta silti oli hauskaa ja niin sen pitääkin olla. : ) Iloinen mieli on kaikista tärkein! Vielä kun pystyisi keskittymään. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s