Mä valehtelisin jos väittäisin ettei nollat olleet mielessä

Käytiin lauantaina hyvinkäällä kisoissa kolmen startin verran. Kaksi ekaa tuomaroi Anne Savioja ja vimpan Anne Viitanen. Radat olivat mun mielestä tosi kivoja eikä ne tuntuneet oikeasti vaikeilta vaan helposti suoritettavilta. Mä päätin jo ennen kisoja että vaikkei nollia tulisi, pitäisin silti fiiliksen katossa enkä pettyisi. Mutta vaikka päätin että tuloksilla ei ole niin väliä niin kyllä sitä nollat kävivät mielessä.. : )  Toki näin saakin olla, mutta ei missään nimessä liikaa ja sitten menee koko homma ihan flopiksi.

Ekalle radalle lähdin tosi hyvin mielin. Alun serpentiini onnistui yllättävän hyvin, videolta vaan katoin että kädet taas heilui minne sattui, mur. Nurkassa tuli ihmeellinen kielto, katoin videolta että käsi vähän laski mutta Aman olisi pitänyt lähteä sinne hypylle. Pussin persjätön jälkeen rima tuli alas ja muurin jälkeen Ama heitti lipat. : ( Mutkaputkessa kestikin yllättävän kauan ja ihmettelinkin että mikä kestää, varmaan mustassa putkessa meni nurin.. Ilman virheitä varmaan aika olis riittänyt mahdollisesti palkintopallille. : )

Tokalla radalla nurkassa tuli taas kielto. Videolta katsottuna ei mun mielestä ohjauksessa ollut varsinaisesti mitään vikaa, ehdin toteamaankin että mitä ihmettä tms. : D Kepeille lähti ihan ok (aika vaikea kulma meille) vaikka ensiksi kysyi että minneminne. Vedätyksessä muurin palikat lensi alas (tarvii treenata) ja puomin kontakti oli huono kun tuli vinoon. A-esteen kontaktilta vapautti itsensä vau kehuilla joten kontakti uusiks ja pois radalta. Ehti vielä hyppäämään vimpan hypyn.

Kolmannelle radalla Ama yritti varastaa ja liikkuikin aika paljon eteenpäin. Karjaisin istu ja sen jälkeen kuulin yleisöstä jotain kohahduksia mun rääkäisylle. Onneksi en ole tuhma Amalle muuten. : D Nyt a-esteen kontakti oli hyvä (ei näy videolla) mutta sen seuraavan hypyn riman kolautin itse alas potkaisemalla siivekettä ja se taisikin kaatua josta hyl. Takaakierto hyvä! Puomin kontaktilta tuli aika surutta läpi joten uusinta ja pois radalta. Päästiin me sentään muutama este. Jos Ama ei itse tiputa rimoja niin pakko ite vähän sabotoida. : D

Käytiin pitkällä loppulenkillä (osa Anun ja Nipsun kanssa) ja jäin katsomaan heidän ekan radan. 0-voitto tauon jälkeen! Jos omat kisat meni penkin alle niin tämä ainakin toi hymyn huulille. Eikä mulle jäänyt meidän suorituksista Aman kanssa mitään hampaankoloon vaikka kontaktit olikin pääosin aika tuhmia Amalta. Tarkoittaa vaan, että meidän tarvitsee oikeasti treenata näitä kontakteja myös erikseen. Mutta uskon kyllä että kun saan tämän fiiliksen pidettyä yllä kisoissa niin kisaaminen on oikeasti kivaa vaikka virheitä ropiseekin. Mutta rimoista olen kyllä vähän huolissani, osa mun ja osa Aman piikkiin. Voi myös olla että pohjan tuntuma oli taas pitkästä aikaa uutta Amalle. Seuraavia koitoksia katsotaan taas ja uskon kyllä että lisää nolliakin on tulossa tulevaisuudessa. Ei liikaa makeaa mahan täydeltä!

Ama ei sitten saanut lopulta kissanruokaa loppupalkaksi. Jos vika rata ei olisi päättynyt kontaktin uusimiseen, herkkupalkka olis tullut mutta… Illalla Ama kyllä sai ruoan joukkoon kasan jauhelihaa ja illalla luun että ei kai se valittanut. : ) Kisuruoka jääkööt seuraaviin koitoksiin. Kinakin pääsi mukaan leikkimään turistia. Voi että pienen tytön onnea kun pääsi touhottamaan mukaan. Alkulenkillä painoi kun viitamaan piru metsässä ja nuohosi koko aika maata. : D Hallissa Kina pääsi tekemään vähän seuraamista ja sivulletuloja häiriössä ja leikkimään lelulla ja mouruamaan mun jaloissani. Pieni tylleröinen oli kyllä niin onnellinen tuostakin. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s