Frolic tätiä tapaamassa ja tokoilemassa

Heiii, ootteks nähneet mun aivoja? (Kuva arkistojen kätköistä : ))

Maanantaina Kiina pieni pupujussi pääsi Elinan käsittelyyn. Juntturaa löytyi, vasemman puolen lantion seutu oli jumissa. Sekä oikeanpuolen rintaranka. Muuten ihan passelissa kunnossa. Elinan kanssa juteltuani totesin että ehkä me voitais varovasti alkaa taas vähän jumppailemaan, ehkä ei pallolla mutta lätyllä ainakin. Ja tehdä sitä korokkeen päällä pyörimistä eri suuntiin. Elina on kyllä sellainen froliccitäti että Kina menee aivan sekaisin tuolla, se yrittää jatkuvasti pölliä namit käsistä ja sekoileen sen minkä kerkeää. : D Itse hoitoon Kina reagoi kivasti, ehdin jo unohtaa että saiko laseria mutta kyllä se huonon muistini mukaan taisi saada sinne lantionseudulle. Kina pötkötteli aika lungisti Elinan käsittelyssä mistä olen kovin iloinen vaikka lantio oli ainakin varmasti aika kipeä. Mutta.. Nyt mä pääsin kyllä mun omalle mustalle listalle. : D Olen viimeksi käyttänyt Kinan Elinalla tammikuussa! Siis tammikuussa! Hyi mua. Onhan Kina käynyt jatkuvasti Piiralla muttakun se ei ole sama asia. Nyt kyllä tarvii tsempata tässä asiassa. Hyihyi ja hyi.

Alkuviikko otettiin hoidon takia sitten rennosti, mutta torstaina käytiin treenaamassa Katrin (Benson & Tao) kanssa hakametsän kentällä. Kinan kanssa tein alkuun itekseni pieniä pätkiä seuraamisia, kiva asenne! Ja tolpankiertoja ja muutaman topin. Nyt mun mielestä matka ei valunut juuri ollenkaan ja heitin heti wubbaa palkaks kun oli pysähtymässä. Kina pääsi tekemään myös ruutua, lätkällä tietty. Alkuun vähän haki että missä alusta onkaan mutta sitten lähti kyllä ihan reippaasti sinne kun tiesi minne on menossa. Loppuun kokeilin näyttöruutua.. Kuinka viisasta. Katri sanoi että palkkasin sen ihan väärään kohtaan ruutua. Ei edes sinnepäinkään missä lätkä on. Hups. Nooh. Ehkä kerta ei pahaa tee. : D

Myös noutoa, nyt lähti tosi pliisusti hakemaan. En ollut yhtään tyytyväinen vauhtiin. Ja sitten mitä mä teen, mä yritän ja yritän saada nopeampia toistoja mutta pitäisi aina muistaa että mun pieni terrieri väsyy jok-ikisestä toistosta mitä tehdään lisää. Katri neuvoi sellaisen kilpaleikin, että lähdetään yhdessä hakemaan koiran kanssa kapulaa mutta kumpi saa sen ensiksi. Nooh, ekalla kerralla rymistelin perään niin että Kina vähän säikähti mua. : D Tokalla kerralla vähän paremmin. Tehtiin niin, että mä heitin kapulan ja Katri piti kiinni Kinasta ja päästi sen hakemaan, mä heitin kapulaa kauemmaks ja yritin saada Kinaa nopeasti hakemaan. Ihan ok.

Sitten vielä omajuttua eli tunnaria. Tietää kyllä mikä on homman nimi.. Mutta ei helvata kuin tyhmäksi olonsa tuntee kun on piilottanut oman jonnekkin nurmikkoon ja koira lähtee etsimään mutta meneekin kuselle ja jatkaa etsimistä. Whooot.. Ei hemmetti kuinka noloo tollainen, nyt kyllä mä sain ison raksin seinään mustalle listalle. Tokalla kertaa lähti vasta toisella käskyllä (sanoin kyllä niin hiljaa että varmaan luuli liikkeen vihjesanaksi) mutta etsi ihan hyvin. Kähkätystä (en osaa paremmin selittää) kuului eli menee todellakin nenä auki ja tekee töitä koko aika. Blondin isot ja pienet rattaat siellä päässä ei aina pyöri samaan tahtiin vaan.

Hmm… Äitiiii! Ne kai lähti tohon suuntaan! (Kuva arkistojen kätköistä : ))

Kina kyllä näyttää kaikki huonot juttunsa Katrille. Ei siis näytä yhtään parastaan.. : D Me kyllä näytetään joku kerta että kyllä Kina ihan päteväkin on.. ; ) Seuraavaa kertaa odottaen siis! ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s