Loistava dammaus!

Keskiviikkona treenattiin taas demarilla. Laura oli kehitellyt lyhyempiä mutta myöskin vaikeita pätkiä.

Ekalla kiepillä mentiin serpentiini, mulla tais (pääsikin) pari kirosanaa kun homma ei meinannut millään onnistua alkuun. Annoin Ampulle liikaa tilaa ja se pääs lenkittämään hyppyjä ja kolmannelle hypylle kääntyminen oli käytännössä mahdotonta. Kun otin tiukemmin haltuun ja annoin vähemmän tilaa (ohjasin lähempänä siivekkeitä) serpentiini saatiin onnistumaan, putkijarrutuskohtaa ei ehditty tekemään mutta kokeilin tätä itekseni niin ei ollut ongelmia jarrutusten kanssa. : )

Toka pätkä oli myös hankala, piti jättää Ama kolmen hypyn taakse ja saada se itseään lähimmälle hypylle ja putkensuu oli tyrkyllä. Laura huomasi että Ama kyyläsi putkea mutta joka kerta taisi kiltisti tulla mua kohti. Vaihdoin kropan suuntaa niin että rintamasuunta ei ollut kohti putkea, parempi! Valssi meni (ennen putkea) vähän kyykyksi mutta mitäpä näistä. : D Maxikoiralle hyppyvälit olivat kyllä ahtaat ja oikeasti vaikeat. Eli siis käytännössä Ama suoriutui ihan kohtalaisen hyvin. : )

Kolmannella pätkällä olin takaakiertovalssissa alussa myöhässä -> rima alas. Sitten aiemmin liikkeelle niin onnistui. Pituuden kanssa jäätiin hinkkaamaan, kun tekee jarrutusta ennen pituutta, Amppu ei meinaa hypätä vaan tuli sivusta. Laitettiin siiveke siihen avuksi ettei pääse tekemään kauheasti virheitä. Tarvis muistaa tehdä kotiläksynä tätä! Takaakierrossa ja sen jälkeen olin myöhässä ja dammasin Aman jalalla putkeen. Oon siis salaa harjoitellut tota. : D Putken jälkeen välistävedossa (ei näy videolla) alkoi räiskimään vikaa rimaa alas, tein tosi ärsyttävää ”paska” ohjausta sille vimpalle hypylle että riman pitää pysyä ylhäällä vaikka huidonkin. Yksistään hypyn kanssa ei ongelmia, mutta heti kun otetaan toisen hypyn kautta ja vauhdilla, homma meinas lahota. Palkkasin lopulta onnistumiseen. : )

Vikalla kiepillä sattui pikku äksidentti, yksi ryhmän koirista pääsi irti ja tulemaan Amaa kohti kun se oli puomilla. Onneksi puomilla, en tiedä mitä olis tapahtunut jos Ama olis vaikka suorittanut keppejä tai hyppyjä. Ko. koira saatiin irti ja kehuin Amaa, otettiin puomia uusiksi.. Alastulo oli surkee, tuli vinoon. Seuraavalla kerralla onneks suorempaan. Mutta takaakierto ei meinannut hypylle onnistua, Ama vähän ahdistui äskeisestä tapauksesta. Sen näkee siitä, että se vähän niinkuin hymyilee ja heiluttaa häntää mutta on kuitenkin sitä mieltä että ”en mä taho”.. Yritin saada onnistumaan, nooh.. Lopulta Ama sai mennä miten tahtoi ja räävittiin rata loppuun (rimakin tippui) ja palkkasin. Onneks Ama ei tuota ensi treeneissä muista. : )

Mulla oli Kina ja Viivi mukana lenkkeilemässä, Viivi pääsi sylikyytiin. Ei se meinannut jaksaa kävellä ja askeleet ovat hitaita.. : (

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s