Hotellielämää

Pahoittelen kuvanlaatua, kännyräpsy : )

14.9 perjantaina heti Aman hoidon jälkeen lähdin äitini kanssa ajamaan kohti Saimaa Gardenia, joka sijaitsee mitä ilmeisemmin virallisesti paikassa nimeltä Rauha, Imatran läheisyydessä.

Olin Energetix magneettikorujen kuvaston lanseeraustilaisuudessa kuvauskeikalla. Viivi ja Kina pääsivät myös messiin. Perjantaina käytiin lenkillä rannassa, upeat maisemat kerta kaikkiaan. Kamera ei ollut mukana, olisi pitänyt kyllä olla. Lauantaina vettä satoikin sitten ihan taivaan täydeltä, Viivi ei oikein pitänyt kaatosateesta vaikka takki oli päällä. Nyt huomasin että Viivi on todellakin vanha. Reppana törmäili hotellihuoneen pöytään ja kompuroi vessan kynnykseen. Eikä se päässyt aulan ovista ulos vaan se piti kantaa, näkö ei oikein toimi enään. :  ( Kina oli ihan ääshooli, se ei meinannut totella mua ollenkaan vaan porsaili sen minkä kerkes. Koirat olivat aika paljon hotellihuoneessa itekseen, kävin kyllä vähän väliä niitä katsomassa ja viemässä ulos. Liian vähäinen huomio teki näköjään Kinasta välinpitämättömän. : D Sunnuntaina palattiin kotia kohti ja heti äitini pihassa Viivi oli taas normaali oma itsensä. Iloinen ja leikkisä. Kyllä vaan vanhalle muorille tutut paikat ovat ihania paikkoja. Kotonakin Viivi reipastui huomattavasti, ei pelkoa siitä mitä edessä on kun huonekalut ovat vanhoilla tutuilla paikoillaan.

Innostuin taas kerran Energetix magneettikoruista, en pelkästään ulkonäön vaan toimivuuden vuoksi. Mietin että aloittaisin ”urani” jälleenmyyjänä. Enemmänkin koirapuolelle haluaisin enemmän magneetteja, ihmisten korut tulisivat hyvänä kakkosena. Oli kiva olla tapahtumassa mukana kuuntelemassa seminaareja ja toteamassa että usko ei ole se mitä magneettikoruihin tarvitaan, tarvitaan vain halua kokeilla ja huomata magneetin vaikutukset elimistöön. Siksi onkin hyvä, että Ama saa oman magneetin itselleen, haluan faktaa tiskiin siitä miten auttaa ja missä ajassa. Kiitoksena Tytille Canon L-sarjan linssin lainasta, saa Tytin jompikumpi haukku magneetin itselleen. Mielenkiintoista odottaa kuinka vaikuttaa. Väittäisin että magneetti on myös parempi kuin back on track. Kinan kropassa nimittäin kuona-aineita ei juuri ole ja takajalan pompotus on vähentynyt melkein olemattomiin magneetin käytön aloitettua sekä verenkierto ja aineenvaihdunta on parantunut.

Itselleni tilasin näyttävät magneettikorut äidiltäni, ne on vaan yksinkertaisesti kauniita. En pidä erityisemmin ns. tiukoista kaulakoruista, enemmänkin riipuksista. Uusia riipuksia Energetixille on tullut joista oli vaikea valita mikä on kivoin ja parhain. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s