Päätöntä menoa

Keskiviikkona oli taas Aman aksailun vuoro. Laura oli ottanut uusimmasta agi.fi lehdestä radanpätkän mitä kellotettiin.

Ekalla pätkällä tein kolme eri variaatiota, se mikä tuntui parhaimmalta taisi olla myös nopein. Takaakierto persjätössä Ama tuli suoraan mun jalkoihin, en tainnut vissiin olla yhtään myöhässä. Eli pakkovalssi tuohon kohtaan oli paras. Sylivekkijaakotus ei toiminut taaskaan putkea ennen hypyllä, ylläri.. Tein siihen kohtaan valssin ja se toimi paremmin. Seuraavalla pätkällä kellotettiin putkesta kepeille, 180 astetta takaisin ja pussiin, pussin jälkeen putkeen puolivalssilla. Tainno puolivalssi jäi kyllä puuttumaan. : D Kepeillä kesti alkuun mun irtoamista, sitten alkoi oikomaan. Saatiin vaan yksi kellotus. Pussiin meni ekalla kerralla ns. vahingossa, sen jälkeen jos ei katsonut koiraa ja ko estettä, tuli ohi. Kerran Ama pelasti mut ihan törkeen hyvin tulemalla juuri väärältä putkensuulta pois käskystä! Wuhuu! En tiedä koskiko mutta se kääntyi! : D Kepeillä kokeiltiin myös poispäinkäännöstä pussille, vaihdoin suosilla namialustalle kun kuollut lelu ei meinaa kelvata. Laura sai aika kovasti huudella Amaa ennenkuin blondi tajusi. : )

Kolmannella pätkällä saatiin säätää sitten urakalla, tuli käteen mutta lähtikin ihan väärälle esteelle. Vaikka yritin katsoa sitä estettä minkä takaakiertoon Aman olisin halunnut, täytyi vähän antaa akalle palautetta kun huiski minne sattui vaikka monettako kertaa siitä olin jo huomauttanut. Mitä ilmeisemmin irtoavalle ja mielellään myös kaukaa kulkevalle Amalle oli vaikea juttu. Takaakierron pyörityksessä kääntyi tosi huonosti, otin riman pois -> kääntyi tosi hyvin. Otin sitten niistonsekaisella ohjauksella, sillä Ama kääntyi paremmin. Seuraavalle hypylle myös takaakiertoon ja valssi eteen ja sitten takaaleikkausta ennen a-estettä olevalle hypylle. Nyt luki sen poispäin käännökseksi. Huoh. Tein pari kertaa takaaleikkauksen jotta arvon madame ymmärsi mitä mun ohjaus tarkoittaa. Kokeilin Lauran toista variaatiota takaakierto hypyn eteen (ilman valssia) poispäinkäännöksellä, toimi tosi hyvin. Meni lähestulkoon siivekettä nuollen. A-esteen kontakti ihan ok, mitä nyt ei vapautunut käskystä, vaan vasta toisesta. : P Lopussa pätkä kokonaan läpi. Meillä lahosi homma noin puolessa välissä (taisi yksi rima tippua).. Lopun suoralla Ama liihotti hypyistä ohi?!? Vasta kolmannella juoksemisella loppupätkän, sain Aman ottamaan hypyt ja muurin. Hölömö haukku.

Olipas hauskat treenit, kiitos mustikkapiirakasta Lauralle ja Islalle (jotka pistivät Oulussa valiokellon tikittämään). Mä ainakin taas nauroin, en tiedä nauroivatko muut mulle vai mun jutuille. Päätöntä menoa siis. : D Ps. Pekka ja Spot jäivät velkaa herkkuja, Spot hyppyvalioitui edellisenä viikonloppuna.. : )

1 thought on “Päätöntä menoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s