Vaude mikkä reenit!

Viime viikolla oli Katin koutsivuoro, ekaks mentiin 15 estettä jonka jälkeen 12 estettä. Lopussa vielä koko pätkä.

Kepit saatiin leijeröityä niin että yks hyppy jäi väliin, epäilin kovasti mutta tämä onnistui. Seuraavassa kohdassa kokeilin eri versioita. Kerran Ama tais lähteä aalle ja pari kertaa sain kieltämään. Seuraavaan kohtaan tulikin hemmetinmoinen kiire, juoksemalla putken oikeaa puolta sai paremmin etumatkaa mutta jos jäi yhtään jälkeen, seuraava hyppy ei tullut onnistumaan. Kokeilin molemmilta puolilta ja päädyin tuohon suoran putken oikealta puolelta juoksemiseen. Eka pätkä sujui mielestäni tosi kivasti, a-esteen kontakti oli hyvä. Kerran tuli jostain kumman syystä läpi kehuista ja ei muutakuin uudestaan vaan. Kepeille hakeutui hyvin umpikulmaan!

Tokalla pätkällä jatkettiin parilta hypyltä josta keinulle. Keinu oli huono, jäi himmaamaan. Pöh. Sylivekkijaakotus ja kauhea kiire etiäpäin oli huono yhdistelmä, nää ei vaan onnistu. Yritin kai jotain vastakäännöksen ja ruotsalaisnorjalaista yhdistelmää mutta ei onnistunut. Oli pakko antaa hyppykäskyä lisäksi. Tässä meille treenaamista! Seuraavaksi juostiin taas suoraputkea jonka jälkeen takaakiertoa, tein takaakierron saksalaisella ja jossain kohtaa tuli ihan järjetön kiire. Kun muisti vaan pistää tossua toisen eteen, ehdin viemään takaakiertoon. Saksalaisen jälkeen putkeen jonka jälkeen takaakiertoon ja suoraputkelle. Tuli kiire! Seuraava hyppyhässäkkä oli tosi vaikea, Ama lähti vähän lapasesta ja kiljumisella sain pelastettua jotenkin. Kokeilin uudestaan ja kun muistin jarruttaa ensiks takaaleikkaukselle ja sen jälkeen joku sylkkärin tapainen pyöritys ja seuraavalle hypylle. Oli hankala kohta. Hypytin ekaks Amaa U-malliin jonka jälkeen tajusin muiden suorituksia katsoessa että sen voi hypyyttää paremminkin. Kokeilin tätä vaihtoehtoa ja se toimi, ja oli myös parempi. Lopuksi puomi. Osa toistoista oli hyviä ja osa vähän hitaampia.

Loppuun vielä koko rata, yritys tietty niin että saisi mentyä nollalla läpi. Me päästiin yli 20 estettä nollana jonka jälkeen rima tippui ja suoraputken jälkeisessä hyppypyörityksessä homma vähän levis, mutta me tehtiin oikeasti hyvää rataa. Eikä ollut edes mikään helppo pätkä ProCaniksen treeneistä. Olipas huisia, fiilis oli tosi hyvä treenien jälkeen. Meillä kun nuo 20 esteen onnistumiset ovat aina kiven alla, nyt syystäkin sai olla tyytyväinen treeneihin. Tätä olen tavoitellut, että saadaan pysymään homma kuosissa. Edistystä on siis tapahtunut. Hyvä minä, hyvä Ama, hyvä me. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s