Mikä kesä! Eikun siis syksy..

Puiden lehdet alkavat kellastua.. : (

Maanantaina ennen agilitykoulutusta treenasin Kinan kanssa. Tehtiin alkuun hyppyä, ekaks eteen alustalle ja sitten lopussa niin että jätin Kinan seisomaan toiselle puolelle ja käskin kauempaa istumaan ja tulemaan liki. Lopuksi hyppyä kokonaisena liikkeenä. Sujuu jo ihan hyvin! Alustalle ainakin Kinalla on kauhia kiire. Se taitaa olla aika mieleinen juttu. : ) Pari kertaa piti taas muistuttaa että mitäs se istuminen (seisomisesta siis) meinaskaan kun likka oli vähän kysymysmerkkinä. Hölmö.

Pieniä seuraamispätkiä pujotellen todella läheltä agilityesteitä, hyvä että juuri mahduttiin. Tein siis tarkoituksella vähän erilaista treeniä. Kontakti pysyi tosi kivasti ja muutenkin seuraaminen tuntui kivalta. Muutenkin seuraamisessa asenne on parantunut ihan hirmuisesti.

Pistin sitten Kinan paikkamakuuseen 5min niin että laitoin froliceja maahan sen nenän ja tassujen eteen. Kävin välillä palkkailemassa, sitten liikuttelin esteitä ja kävin palkkaamassa. Tarvis alkaa treenaamaan myös piilolla.. Nousu oli yllättävän ripeä, hyvä Kina!

Myös liikkeestä seisomista, ekalla meni maaten (juna meni juuri ohi ja viereisellä kentällä oleva koira haukkui kovaäänisesti), en ole siis ihan varma kuuliko käskyä. Kokeiltiin uudestaan pari kertaa ja teki tosi hyvä topit. Tein myös maahanmenon jonka jälkeen seisomisen, eikä ollut minkäänlaisia ongelmia. En ottanut sivulle ollenkaan.

Sitten vähän noutoa vauhtina, pari kertaa. Ekalla kerralla teki loikan kapulalle, mutta suu pysyi kiinni. Toka sievempi ja parempi. Sitten tehtiin palautuksia ihan muutaman metrin päästä. Tuppaa paikka taas heilumaan, aargh. Tein myös pelkkiä istumisia kapula suussa ja naksuttelin. Kielsin peruuttamisesta. Ei ottanut hernettä nenuunsa. : )

Koulutuksen jälkeen lähdin vehmaisiin, piti mennä kaverin kanssa pitkälle lenkille. Mutta.. Vettä tuli ihan helvetisti. Jopa ajokaista oli uima-allas kaukajärven mäkkärin kohdalla, vähän pelästyin kun vaan ajoin kun huomasin että vieressä on hinausauto ja volvoa vedetään kyytiin. Lähellä siis oli ettei autolaiseni hörpännyt vettä. Takastullessa tämän kaistan (eli nyt vastaantulevat autoilijat) ajoivat rotvallin reunan yli mun kaistalle koska vettä oli äskeistä vielä enemmän. : O Suomen syksy <3. Viivi sai jäädä sateen ajaksi autoon, en raaski sitä raahata kaatosateessa mukanani (käytiin tosi pikku lenkki) kun reppana palelee ja hytisee vaikka kuinka pitkään ja vaikka sillä on sadetakki päällä. Eipä Kinakaan tuosta kelistä näyttänyt kauheasti nauttivan..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s