10,20, 30 eiku 40.

Viime keskiviikkona oli taas valkkutreenit, koutsina oli Pekka. Teemana oli rääkki. Ja kyllä olin rääkätty treenien jälkeen. : D

Numeroita ei ollut, ekaks tehtiin 10 estettä kisanomaisesti. Meillä kosahti välistävetoon, kiire oli eteenpäin ja puolivalssilla tämän sai paremmin toimimaan. Ei muutakuin etiäpäin vaan, loppu ihan ok. Sitten ensimmäisiin 10 esteeseen ei saanut tutustua, seuraavat kymmenen tuli lisää joihin tutustuttiin. Mielikuvaharjoittelulla alun 10 + uudet 10 estettä. Meni ihan ok, meininki oli mun osalta aika hervotonta, nauroin vaan vaikka yritin keskittyä. Rimoja tuli muutama alas, muuten ihan ok. Sitten taas lisää se 10 estettä. Ei muutakuin tutustumaan ja radan reunalle miettimään niitä 20 aiempaa estettä. Jossain vaiheessa alkoi jo mennä sekaisin yhden putken kohdalla, että minnes sitten pitikään mennä. Avokulmaakepit oli muuten ihan perseestä, Ama ei vaan nyt osaa niitä. Aina kakkosväliin. Mur. Jaloissa alkoi vähän tuntumaan mutta silti oli pakko jaksaa. Vikalle kiepille tuli oikeastaan +11 estettä lisää, nyt alkoi olemaan jos oikeasti tekemistä muistin kanssa. Kuinka alkupätkä meni ja miten ohjaankaan missä kohtaa. Päästiin me ns. maaliin asti muutamilla virheillä. Vika kieppi mentiin myös medikorkeuksilla kun koiratkin alkoi jo olemaan aika puhki.

Olipas huisit treenit, jaloissa tuntui vielä pitkään jäähkälenkin jälkeenkin. Kestävyyttä pitäisi treenata myös itse, siis ilman koiraa. Että vetää siellä keskellä kenttää ja ohjaa.. Vaikka käyn jumpalla niin silti tuo treeni oli rankka. Joutui keskittymään moneen asiaan, siihen että pääsee eteenpäin ja ohjaa koiraa. Mulla ainakin keskittyminen herpaantui kun väsy iski ja käskytin kauheasti Amaa. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s