TK1 Junipermoor’s Khiva Red ”Kina”

Nokia 5.8.2012, tuomari Juha Kurtti. ALO1 195,5p, KP TK1 : )

  • Luoksepäästävyys 10
  • Paikkamakuu 10
  • Hihnassa seuraaminen 10
  • Vapaana seuraaminen 10
  • Liikkeestä maahanmeno 9,5
  • Luoksetulo 9,5
  • Liikkeestä seisominen 10
  • Hyppy 9
  • Kokonaisvaikutelma 10

Meille tuli sellainen nopea lähtö piirinmestaruusskaboihin, yhdellä joukkueen koirakolla oli alkanut juoksut joten me mentiin sitten tuurailemaan. Tainno siis tiesin mä tästä muutoksesta noin viikkoa aiemmin, mutta kuiteskin. Ajattelin etten edes hae joukkueeseen kun meillä oli Jänesniemen agilitykoulutus illalla Aman kanssa. Onneksi nyt sitten ALO järkättiin aamusella.

Kina oli vähän sellainen löysähkö, sellainen viimeinen tsemppi puuttui. Kurtti oli kyllä niin löysä tuomari että huhhuh. Tosin ihan kivat pisteet me saatiin. Tekihän Kina nyt ihan oikein noi asiat, mutta se tuntui tosi nooh löysältä. Aurinko porotti ja ulkona oli lämmin että tuollainen kelikin saattaa vaikuttaa pikkuborderin työskentelyyn. Itse koe oli aika nopeasti ohi, toivoin vain koko aika että kohta tää loppuu jne. Olin itse jotenkin tosi hätäinen siirtymissä omasta mielestäni (vaikkei videolta näy) ja jotenkin liikkeiden aloitukset oli taas huonoja, en muistanut siis Marken neuvoa. : ) Aloituksia treenataan sitten AVOa varten, lupaan! Seuraamiset oli vähän laahaavia, videolta ei näyttänyt yhtään niin pahalta kuin tuntui vaikka kympit saatiin molemmista. Käännökset oli taas vähän laiskoja. Liikkeestä maahanmenossa Kina jäi jätättämään alkuun ja annoin sille vähän katse-apua niin skarppas. Nousu sivulle ihan ok. Luoksetulossa oli vähän haahu, katseli vähän sinne sun tänne. Sivulletulo oli inasen vino, nää on ollut nyt viimeaikoina ongelma. Seisominen ihan ok, teki ihan hyvin topin mutta mä taas vähän laahasin askeleita, en mennyt reippaasti eteenpäin. Hyppy oli hassu, Kina meni niin lähelle hyppyä etten meinannut mahtua siihen väliin. Astuin sitten neidin varpaille ja se istui samaan aikaan kun liikkuri käskytti. Se istui kyllä mun astumisesta, eikä liikkurista. ; ) Ainiin, luoksepäästävyys oli vähän sellainen että Kinaa inasen ujostutti. Pakitti ihan vähän. Parempi silti tuo kun totaalipanikoituminen kun oli miestuomari. Paikkamakuussa oli aika levoton, meni tosi laiskasti maahan ja nousu ylös hitaasti ja istuminen jäi vähän vajaaksi.

Mutta pisteet puhukoot puolestaan, ykkönen sieltä tuli ja viimeinen sellainen. Eli Kina saa nyt sitten tuon koularin itselleen. Vaikkei se siitä mitään ymmärrä. ; ) Avoimeen luokkaan jatketaan ensi vuonna, nyt on paljon treenattavaa talvikaudella. Hyppy ihan täysin uusiksi, luoksetulon pysäytys on suurinpiirtein hanskassa, mutta noudon palautusta pitää vielä hinkata ja paljon. Paikkamakuukin pitenee, että tätäkin on hyvä reenata.

Meidän joukkue, Miinu ja Bertta (VOI), Salla ja Risto (ALO) sekä me Kinan kanssa oltiin myös osallistuttu Piirinmestaruus joukkuekilpailuun. Joukkueemme sijoittui pronssille! Hyvä me! : )

2 thoughts on “TK1 Junipermoor’s Khiva Red ”Kina”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s