Sabotointia

Eilen kisailtiin seuramme TamSKin iltakisoissa eteläpuistossa. Tuomarina oli taasen Johanna Wutrich. Eilen radat olivat vaikeampia kuin edeltävällä viikolla. Suorastaan kinkkisiä. Yleensä kun tutustun rataan, mietin ohjaukset valmiiksi ja muutaman sellaisen vaikeahkon kohdan missä pitää onnistua sekä aina plan A’n, en plan B’tä.. Ennen hyppärin rataantutustumista naureskelin että mitä ihmettä mä oikein tuolla radalla oikein aion tehdä. En löytänyt erillisiä vaikeita kohtia, mietin vaan että miten ihmeessä saan räpellettyä tuon radan läpi Aman kanssa.

Eka rata ihan ok, siistiä menoa keinulle asti. Monet koirat vetelivät lentokeinua, niinkuin Amakin. Nolla oli taas todella lähellä. Aurinko taisi osua koirien silmiin juuri silleen että eivät erottaneet keinua vaan luulivat puomiksi. Amakaan ei koskaan oo tehnyt lentokeinua. Hyllytin sitten siihen, otin uudestaan ja lopetin siihen. Tein radan jälkeen vähän seuraamista ja palkkasin siihen. Ps. Puomin kontakti oli taas huono, laittoi vaan toisen tassun maahan. Mur.

Tokalla radalla sitten menikin jo aika hulvattomaksi. Ama oli huono lähdössä, ensiksi kivalla tavalla uudestaan istu käskyä ja sitten tuhmalla tavalla. Onneksi ei sentään varastanut. Jäin kolmoselle jaakotukseen jumiin hetkeksi aikaa, sitten keppien jälkeen alkoi flänkkäys, yllättävää että tuli vastaiseen, nää on ollut ongelmana treeneissä. Takaaleikkaus sujui! JES! Tasapaino vähän horjui pituuden kohdalla. Loppurata olikin aikamoista karjumista ”täällä, tähän, tänne”. Ama taas lähti heittään lenkkiä tokavikalla hypyllä, en tehnyt kunnolla ennakoivaa. Ja menikin aika kiljumiseksi ja sen ansiosta vika rima tuli sitten alas. Voi jumaliude, piti sitten mennä sabotoimaan tämä rata. Kolmoset oli taas niin lähellä. Vieläkin ottaa päähän eilinen rata. Ja kyllä mä kommenttia sainkin muilta tuuletuksesta ennen vikaa estettä. Agilityjumala rankaisi mua. : D

Ps. Ama on aika blondi, se tahtoi järveen. Luulin että uimaan.. Se menikin sinne pissalle : D. Kyllä naurettiin Anun kanssa blondille.

Pss. Ama on aloittanut oikein bisnesnaisen elämän. Sirpa treenaa nykyään viikottain Aman kanssa tokoryhmässä, Ama ei siis koskaan ole käynyt kokeessa, mutta suunta on sinnepäin. : ) Ja Ama on myöskin menossa näytelmiin 4.8! Ama harrastaa myös paimennusta joten kiirusta pitää. Ama tarvii kohta oman kalenterin kun elämä on niin vilkasta. : )

2 thoughts on “Sabotointia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s