Tokoa ja agilityä

Bc Into ja ilme : D

Päivällä treenattiin tokoa eteläpuistossa. Kina pääsi tekemään vähän seuraamista liikkuroituna sekä käännöksiä. Tuppas oleen aika väljä täyskäännöksissä joten tein lelulla niin että kun käännös tuli, lähdin ns. karkuun. Tein myös namilla näitä ja toimi paremmin. Hyppyä myös liikkuroituna, lähti ekalla käskyllä yli mutta jäi tosi lähelle hyppyä. Hyvä kun mahduin väliin! : D Tokalla kertaa myös liikkuroituna mutta kun hyppy käsky tuli, Kina lähti liikkeelle ja heitin lelun hypyn yli. Tauon jälkeen Kina teki tai siis piti tehdä kisamaisena maahanmeno, luoksetulo ja seisominen. Maahanmeno oli ok, huomautin kyllä alkuun kun kontakti oli jossain muualla. Nousu oli ihan hyvä. Luoksetulossa vauhti on hiipunut, Maijukin huomasi! Sivulletulo oli vino, korjasin. Ekaks seisomisessa taisi ennakoida.. : O Sitten uudestaan, teki stopin mutta kun vilkaisin taakseni lähti mun perään. Ei muutakuin uusiks vaan, teki kuulemma ihan hyvän topin. : )

Iltapäivällä leipomisten jälkeen oli agilitytreenien vuoro Aman kanssa. Koutsina oli Kati. Olin velkaa ryhmäkamuille näistä nollista (ehkä kolmesta?) joten olin kokkaillut vadelmajuustokakkua sekä kaurakeksejä. Vadelmajuustokakku ei ihan kerennyt hyytymään ja jäähtymään tunnissa. Sisältä oli vähän löysempää, huomenna sitten parempaa vaikkei nyt makuun vaikuttanutkaan. Ja sitten itse treeneihin. Mentiin kaks ratapätkää, molemmat jossain 15-20 esteen tienoilla. Alkuun Ama tuli lähtöhypystä ohi, otin turhan voimakkaasti vastaisella. Jarrutukseen hypylle reagoi hyvin, siitä sitten putkeen ja putkijarrutus hypyn kautta aalle. Kontaktilta tuli läpi, varmaan voimakas sivuttaisirtoaminen oli hankala. Rata jatkui kunnes tuli keppien vuoro, tiukka avokulma oli hankala. Yritin kovasti saada omalla liikkeellä vietyä mutta vaihdettiin lopulta ns. poispäinkäännökseksi. Johan alkoi toimimaan! Tätä ennen tehtiin vähän pakkovalssitreeniä kun ei meinannut tulla käteen kiinni. : ) Loppuun vielä koko rata uusiksi ja päästiin lähes nollalla läpi. Tokavikalla esteellä Ama hakeutui ohjausvirheestä takaakiertoon.

Toka ratapätkä oli myös jees, alkuun heti pakkovalssi ja reagoi hyvin, sitten tiukka kulma hypylle ja kepit lähestulkoon päällejuoksulla. Toimi hyvin kun muistin antaa apua hypylle käskyttämällä. Ama oli kiltti eikä keppien jälkeen ryysinyt putkeen vaan tuli hyvin käteen kiinni. Reagoi ennakoivaan valssiin hyvin. Sitten putkeen ja taas ennakoivaa ennen hyppy ja ohjaus kepeille. Putken jälkeen jossain vaiheessa putkijarrutusta (toimi!) ja hypylle josta a-esteelle. Tahtoi kovasti vaan aalle ja muutaman kerran oli menossakin sinne, kyyläs vaan. Saatiin tääkin toimimaan lopulta, ei ehkä täydellisesti mut kuitenkin. Loppuun vielä ratapätkä kokonaan, virheitä en nyt muista mutta ei kai niitä juuri tainnut tulla että lähestulkoon nollalla läpi. : )

Jäähdyttelylenkillä käytiin uittamassa maistereita, Amastakin alkaa kuoriutua kelpo uija. Menee ihan innoissaan polskimaan ja lähtee kunnolla uimaan. Kiinapiinakin pääsi vetään pari rundia. Mutta tällä kertaa jäi mielellään kivelle katsomaan kun muut polski, haki kyllä pari keppiä mutta katselu taisi olla kivempaa. Kiina on muuten taas kunnostautunut tuossa autossa riekkumiseen, nylonhäkki vaihtui metalliseen. Metallisen päällä on ollut koiraviltti. Maanantaina Kina oli repinyt sen sisälle häkkiin ja suolistanut sitä. Samaan rahaan meni pomppa sadetakin lukko. Aargh. Mitään ei saa jättää häkin lähelle. Kiina on villiintynyt (lopullisesti?).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s