Fiilis katossa!

Lauantaina seurattiin MM karsintoja livestreamin kautta, kiitos tästä palvelusta!! Iltapäivällä oli kuitenkin laitettava kone kiinni ja lähdettävä mökille Mikon ja koirien kanssa. Kuvia tuli räpsittyä muutama hassu.. Illemmalla oli pakko seurata kännykän kautta silmä tarkkana tuloksia sekä katsoin myös Anun ja Nipsun radan. Voin kyllä kertoa että jännitti!

Sunnuntaina lähdettiin kisapaikalle turistiksi Lauran ja Maijun kanssa. Fiilis oli niin huikea! Mitkään muut koirakisat eivät ole noin tunteikkaita, se onni kun joku onnistuu ja harmitus kun epäonnistuu. Suurin ja viikonlopun mahtavin juttu on että Kaisa Ylä-Tuuhonen ja Hikka lähtevät edustamaan Suomea maailmalle! Me ollaan alkujaan treenattu samoissa treeniryhmissä Kaisan ja cavalier Minkan kanssa. Silloin taisin treenata jo Inkan kanssa, eli ollaan eletty 2000-luvun alkupuolta. Viime vuonna joukkuepaikka oli niin lähellä mutta tänä vuonna haaveesta tuli totta. ❤ Onnea vielä hurjasti Kaisalle ja Hikalle!

Viikonloppuna tuli nähtyä huikeita suorituksia, varsinkin sunnuntaina paikanpäällä pääsi elämään tunnelmaa. Anu ja Nipsu tekivät törkeen hienon nollan finaaliradalla sijoituksella 2. Nipen vuoro on kyllä joku vuosi vielä. : ) Onnea kaikille muille menestyjille. Ehkä mäkin ens vuonna olen noissa karkeloissa taas kisaamassa!

2 thoughts on “Fiilis katossa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s