Vetisisssä yökisoissa

Torstaina kilpailtiin Aman kanssa Ylökin järkkäämissä iltakisoissa jotka lopulta taisivat kyllä mennä vähän yökisoiksikin. Kotona oli yhden aikaan yöllä ja kisapaikalta kesti ajaa reilu puolituntia.. : D Tuomarina oli Johanna Wutrich.

Lämppälenkillä käytiin Päivin ja Pimun kanssa, taivas näytti kirkkaalta. Mutta kun käännyttiin lenkillä takaisinpäin, taivas repesi. Me sitten suurinpiirtein halailtiin puita kun vettä tuli ja runsaasti. Oma jännitysmomentti oli myös siinä että keritäänhän varmasti lenkiltä takaisin kisapaikalle jotta keretään tutustumiseen. Onneksi ehdittiin.. Huhhuh. Kyllä suomen kesä on hienoa aikaa!

Ekalta radalta tulos 0,mutta yliaikaa +0,89. : D Ama reagoi mielestäni huonosti ennakoivaan valssiin. Mur. Muuten rata oli hyvä! Kontakteillta paloi aikaa, puomilla odottelin että neiti laittaisi myös sen toisen etutassun maahan. Odottelin ja odottelin. Mitään ei tapahtunut joten vapautin, Ama olisi varmaan hetken päästä tullut sieltä pois kun olisi alkanut olemaan hämillään. : O Keinulla sama homma, mutta onneksi a-este meni hyvin. Tuuletin nollaa mutta tiesin myös että kontakteilla paloi hulluna aikaa. En tiedä vaikuttiko mutta lämppäesteillä a’lla Ama loikki suoraa alas kontaktipinnalta!! Emmä tajuu mikä blondille siellä tuli.. : D

Tältäkin radalta tuli nolla, kontakteilla meni taasen aikaa. Sijoituksemme oli vasta 4, 3sek kärjestä. Loppuunkin paloi muutama sek varmaankin. Rata oli hyvin rullaava ja olin tosi tyytyväinen. Paitsi lopun kiljuminen ei ollut kuulunut suunnitelmaan.. Onneksi sain pelastettua kiljumisella väärälle esteelle menon! Kontaktit meni juuri niinkuin niiden pitikin. : ) Onneksi saimme luvan! Eli ollaan yhtä lähempänä kolmosia! Enää yksi nolla puuttuu ja kuninkuusluokka kutsuu. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s