Usko tuli takaisin

Eilen oltiin TamSKin järjestämässä iltakokeessa Kinan kanssa. Alo luokka oli jaettu kolmeen osaan ja me oltiin tokassa ryhmässä. Olin kuitenkin paikalla hyvissä ajoin katsomassa avoimen koirakkoja ja ehdin rentoutumaan sekä käymään lenkillä. Kina oli lenkillä villilapsi, sai ihme hepuleita ja juoksi rallia keskenänsä. : )

Koetta jännitin, eniten hyppyä ja liikkeestä seisomista. Nämä kaksi liikettä ovat olleet murheenkryyni jo pitkän aikaa. En tiedä onko auttanut, mutta seisomisen käsky stopista vaihtui toppiin. Ja kun maahanmeno on se plats. Ässä jäi pois, että tiedä nyt blondin aivotoiminnasta.. : D Toppia ollaan treenattu tosi monta kertaa. Tiistaina kävin tekemässä täysin koemaisen suorituksen Kinan kanssa, tosin ilman hyppyä ja paikkamakuuta lyhyenä versiona. Liikkeet meni kaikki hyvin ja seisominenkin onnistui vaikka maahanmenoa oltiin tehty hetki sitten. Kina sai palkaksi kissan märkäruokaa joka on niin pop! Tosin Kina ei tiennyt sitä ennen, ennenkuin kaivoin kassista sille palkkaa. Loppuun vielä leluriekkumiset ja halipusuttelut ja tyttö oli onnellinen.

Oman jännitysmomentti tuli jo keskiviikkona, aamulla klo 8. Nimittäin kahden viisaudenhampaan poisto, ylähammas repimällä ja alahammas leikkaamalla. Voin kertoa, että hiukan jännitti. Sykemittari olis ollut poikaa kun odottelin puudutusaineen vaikutusta. Kädetkin vapisi hullunlailla. Itse toimenpide kesti alta tunnin verran ja lähdin horjuen autolle (onneksi mies kuskasi : )). Tikit suussa ja puhe oli sössötystä. Olin varautunut siihen, etten pysty syömään mitään muutamaan päivään. Päivällä söin jugurttia ja mehukeittoa, mutta illalla pystyin syömään jo nakkeja ja pehmeää leipää.. Sekä sipsiä.. : D Mietin jo etukäteen, että jos mä olen hakatun näköinen tai en pysty puhumaan tms niin en mene kokeeseen. Mutta naama ei ollut turvonnut juuri ollenkaan, puhe sujui normaalisti ja särkylääkkeitä tarvi napsia vain muutama hassu! Vuosien jännitys ja mikä lopputulos. Ei sattunut yhtään ei särky todellakaan ole paha, etteikö siitä selviäisi. Välillä tuntuu jopa etten tarvitse särkylääkkeitä ollenkaan.. Hah niille kaikille jotka kauhistelevat viisureitten poistoa! Noniin, purnaus sikseen. : D

Itse kokeeseen. Kiitos videoinnista Maijulle ja henkisestä tuesta myös ; )

Lempäälä 12.7.2012, tuomari Jaana Tala. ALO1 185p ja KP. Sijoitus 2/18.

  • Luoksepäästävyys 10
  • Paikkamakuu 10
  • Hihnassa seuraaminen 8,5
  • Vapaana seuraaminen 9
  • Liikkeestä maahanmeno 9
  • Luoksetulo 9
  • Liikkeestä seisominen 8,5
  • Hyppy 10
  • Kokonaisvaikutelma 10

Luoksepäästävyydessä nojasi mua vasten, Kiinaa jännitti kovin. Mutta ei pakittanut!! : ) Paikkamakuu, maahanmeno oli hidas, vielä hitaampi oli istumaan nousu. Mutta kymppi silti! Paikkamakuussa meidän ryhmässä viereinen koira nousi sekä myöskin toinen koira (meidän välissä oli onneksi koira paikkamakuussa joka ei liikkunut). Plus vielä kaksi koiraa piippasi. Että aika vaativa paikkamakuu, mutta Kiina pysyi! Hyvä. Sitten palkalle, sai kissanruokaa. : )

Ennen yksilösuorituksia hetsasin Kinaa toppiin, tein seuraamisia ja perusasentoja. Ja tietty temputin paljon. Kina oli kivalla asenteella liikkeellä. Remmiseuruussa kontakti pysyi tosi hyvin lukuunottamatta täyskäännöstä jossa jäi jotenkin katselemaan kai liikkuria. Perusasennot huonoja!! Sain noottia vasemman käden liikkumattomuudesta! : D Se oli koomassa! Vapaana seuruu oli parempaa, kävelin rennosti enkä koomaillut askelissa tai hiihtänyt. Perusasentoihin piti auttaa Kinaa joko vartaloavulla tai suullisesti. Ohhoh. Muuten kivaa, kontakti pysyi ja paikkakin suht samana.

Liikkeestä maahanmenossa käskytin heti koiran maahan liikkurin käskyn jälkeen, tuntui jotenkin siltä että Kina olisi muuten ennakoinut. Nousu vasta tokalla käskyllä, tästä siksi pistemenetys. Luoksetulo muuten ok paitsi että mun mielestä aika laiska vauhti ja se sivulletulo.. Vinoon!! : P Tarvii treenata tätä! Liikkeestä seisomisessa annoin vartaloapua ja tempo vaihteli. Hups. Mutta se jäi seisomaan, wuhuu! Istuminen törkyhidas. Tästä ansaitusti pistemenetykset.

Hyppy oli 10!!!! Ihan mahtavaa! : ) Reppana Kiina luuli että seisomisen jälkeen pääsee loppupalkalle, alkoi antamaan sellaisia merkkejä että nytten palkkaa tänne ja heti.. : D Onneksi keskittyi vielä hypyn verran. Teki hyvän hypyn kertakäskystä, jäi aika lähelle. Juuri ja juuri mahduin viereen. Annoin taas vartaloapua istumiseen, tästä mulle huomautettiin mutta kiltti tuomari antoi silti kympin. : )

Olimme pitkän aikaa ykkössijalla, mutta belgi Ginga vei hienolla suorituksellaan ykkössijan. Me siis kakkosia. Palkinnoksi uusi kiva lelu (jonka tuhma minä laitoin kaappiin odottamaan), ruokasäkki, lahjakortti ja suklaalevy. Kotiin kun pääsin, mies verotti omansa. : D Olin kyllä tyytyväinen Kinaan, vaikka liikkeenaloitukset oli tosi hankalia, ei meinannut tulla sivulle ollenkaan istumaan. Jostain kumman syystä olis tahtonut vaan seistä. : D Maiju sanoi, että ehkä se oli vähän hämillään kun olen keskittynyt niin noihin seuraamisen käännöksiin niin, että pitkä askel jonka jälkeen pari lyhyttä ja käännös. Ja samalla tavalla teen liikkurin käskystä pysähdyksen. Nooh, pikkureenillä saadaan tää kuntoon.

Kiitos Kinalle siitä, etten lopullisesti SM tokokokeen jälkeen menettänyt uskoani. Kyllä se vaan on fakta homma, että jos jännitän, musta tulee kamala ja Kina herkistelee. Nyt olin rento ja fiilis oli hyvä niin koirakin toimi. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s