Tokoa

Tokoiltiin toissa viikolla Maijun kanssa härmälän (?) alueella nurtsilla. Kinalla oli superpalkka mukana autossa. Tehtiin kisanomaisesti luoksetulo sekä liikkeestä seisominen. Luoksetulo ok, mutta seisominen.. Ennakoi Maijun käskyistä todella monta kertaa ja palkkailin näistä kun ei reagoinut käskytykseen. Treenattiin tovi ja Kinan oli aika mennä huilimaan.

Huilin jälkeen tehtiin taas samaa hommaa kisamaisesti. Ekalla kerralla nää kaks liikettä oli ihan hirveitä, luoksetulossa tarvi kaksi käskyä sivulle, seisomisesssa perusasentoon tarvitsi myös pari käskyä. Seuraaminen oli hirveää, käveli vaan mukana eikä kontaktia tullut. Maijun kans mietittiin tätä ja tää oli kyllä ihan porsailua Kinalta. Kyttäs vaan Maijua ja loppupalkkaa eikä tehnyt töitä ollenkaan. Päätin ottaa liikkeet uusiksi ja antaa huomautusta jos homma ei mene niinkuin mä haluan. Ja porsailu jatkui ja pääsin jopa inasen rumasti sanomaan, että tommonen peli ei vetele. Kolmas kerta todensanoen, otettiin vielä kerran uusiks. Nyt asenne oli ihan eri, ei kytännyt muualle ja kuunteli ohjeita ja teki liikkeet tosi hyvin. Palkkasin leluun samalla paikalla ja kun Kina oli palkattu, lähdin rauhassa kävelemään autolle josta sai superpalkkaa.

VAU. Siis mä pystyin antamaan jopa vähän negatiivista palautetta koiralle, ennen palaute on ollut sievää jos sitäkään. Ja yleensä palautteen jälkeen ei pysty tekemään töitä kunnolla. Nyt Kina toimi palautteen jälkeen paremmin. Ei voi olla totta. Siksi hehkutan tätä koska tämä on oikeasti aikas iso juttu meille. Huomautin myös siitä että kun sivulla ollaan ja odotetaan liikkeen alkamista, ei voi kyyläillä muualle. Sekin meni jakeluun. : )

Lopuksi vielä Kina teki vähän seuraamista jossa asenne oli mun mielestä tosi kiva! Taidettiin tehdä suht lyhyitä pätkiä ja palkkailin niistä. Ihan vimpaksi vielä ruutuun muutama toisto alustalle, vikalla kerralla laitoin lelupalkan. En jäänyt hinkkaamaan enempää, Kina oli aikas väsynyt jo treeneistä.

On kyllä ihan pakko kehua Elliä, westie Elliä. Se oli ihan superhuikea treeneissä. Oikeasti, en ole ikinä nähnyt yhtä isolla asenteella varustettua terrieriä. ❤

Kiitos Maiju treeniseurasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s