Hyttysten syötävänä

Keskiviikkona oli valkkureenit, Lauran koutsivuoro. Ekaks mentiin noin 20 esteen pätkä kisanomaisesti läpi jonka jälkeen mentiin reilu 10 esteen pätkä ja lopuksi vielä koko reilu 30 esteen rata. Niihaman metsät alkaa oleen aika karmeeta mentävää ilman hyttyssuihketta. Ja suihkekaan ei auta kauaa. Pahat verenimijät härnää huolella ja mun liha kelpaa.. : D

Nollalla ei päästy mitään pätkää läpi. Mutta yritys oli kova, ekalla kerralla kaatui keppivirheeseen. Avokulma oli taas hankala. Jatkettiin siitä kuitenkin eteenpäin ja seuraava virhe taisi olla rima ja kielto pussilta. Toisella ratapätkällä tuli a’lta vau kehumisella läpi. Otin uudestaan ja kehuin ja kävin palkkaamassa. Saksalainen oli ruma multa, mutta hyvin Ama tuli mukaan. Putkelle taisi ottaa kiellon. Kepit meni ihan ok muistaakseni mutta sen jälkeen takaakierrossa tiputti rimaa ja sitten tulikin jo kieltoa hypylle. Lähti hyvin poispäinkäännökseen mutta seuraavassa kohdassa jaakotus ei oikein toiminut. Lopuksi vielä koko rata uudestaan. Laitoin Amalle verkot tokaan kierrokseen ja alkoi ottaamaan virheitä niissä. Ei voinut pujotella kun oli sellaisia kepeillä, hinkattiin tovi näitä. Sitten alkoi jo onnistumaan, mutta vauhti oli hitaampi. Ei päästy koko rataakaan nollalla läpi, joitain virheitä tuli mutta yritin ainakin loppuun asti.

Rata ei ollut ihan äärettömän vaikea, mutta ei mikään helppokaan. Lopussa vielä tehtiin pieni ratapätkä missä oli 3x välistävetoja putkeen sekä hetken päästä takaakierto päällejuoksuja. Välistävedot oli vaikeampia, mutta takaakierrot onnistui paremmin kun olin ajoissa, rimoja alkoi tulemaan alas. Huomasi että Amakin oli vähän väsynyt.

Loppulenkillä käytettiin koirat uimassa, Amakin kävi hakemassa keppiä. Kiina taasen polski ihan onnessaan ja sai hepulit uinnin jälkeen. Hienoa oli! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s