Hervotonta meininkiä

Takkuilemassa keskiviikko iltana kahden startin verran. Tuomarina oli Leena Rantamäki-Lahtinen jolla oli sangen erikoiset radat. Haastavat nopealle koiralle. Mineissä ja medeissä sekä maxeissa (pelkät 2-luokat x2) nollia varmaan tuli alta kymmenen, noin yksi per luokka. Ettäh..

Ekalta radalta tuloksena hylly. Fiilis oli hyvä, todella letkeä.. Ehkä jopa liian, mutta kun rataan tutustui.. Tiesin ettei voi olla kovin tosissaan.. A’n kontakti hyvä, en tehnyt kädellä nykähdystä mutta yhdistin vapautuksen mun omaan liikkeeseen. Höh. Ei sitä opi! Jäin jälkeen kun varmistin takaakiertoa, putkelta sitten kielto. Kepeille Ama hakeutui oikein mutta tsuikkas kolmosväliin. Okserin jälkeen lähti kelpie kuuta kiertävälle radalle, käskytin keinua mutta juoksi aalle. : D Hyvin teki kontaktin mutta loppurata olikin jotain omavalintaista Amaa.. Ihan hauskaa mulla oli!

Tokalta radalta 10. Oli kyllä aika järkkyä menoa, okserilla en jarruttanut ettei rima tulisi alas. Mutta taas Ama lähti hypyn jälkeen kaarrattamaan (okei ei vastaista käytössä kröhöm) ja ohitti toisen hypyn. Ei muutakuin kiljumista vaan ja koira takaakiertoon. Jäin armottomasti jälkeen kun Ama oli tullut jo pussista ulos. Kiljumispelasteluilla sain oikeaan päähän putkea. Loppu olikin jotain naureskelua ja hölmöilyä. Vika rimakin vielä tippui kun en tainnut ohjata selkeästi.. : D

Summa summarum, hauskaa oli! Ei olleet liian vakavat kisat : )

Lenkkien jälkeen Anu liikkuroi vähän seuraamista ja jäävistä seisomista (Kina). Ei meinannut onnistua.. : ( Lopuksi tokoilin vielä Tuitun sekä Luun kanssa. Huisia! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s