Tullin nurtsilla

Viime sunnuntaina treenattiin porukalla tullin nurtsilla. Toivoin vesisadetta, kyllähän sitä vettä tuli mutta kun oma vuoro koitti, vesisade oli poissa.  Höh.

Kiina teki kisamaisen setin (tokon sm liikejärjestyksen ilman paikkamakuuta ja hyppyä). Remmiseuruu oli jotain ihan hirveetä. Ihan kuin Kina olisi ollut jossain lenkillä. Haisteli maata eikä ollut yhtään messissä. Vapaana seuruu vähän parempaa mutta törkeän huonoa silti. Yhdessä käännöksessä jäi jopa istumaan paikoillensa. Huhhuh. Luoksetulo hyvä. Liikkeestä maahanmeno ok, liikkeestä seisominen -> meni maaten. Huoh. Ja sitten kisupalkkaa vaikka mieli ei todellakaan olisi tehnyt palkata koiraa noin surkeesta esityksestä.

Tauon jälkeen tehtiin Kinan kanssa taas stoppia. Onnistui. Kun tehtiin Anun kanssa (liikkuroi) niin meni maaten. Ei helvetti! Jouduin auttamaan kunnolla. Liikkeestä maahanmeno oikein. Kun mietitittiin että miksi ihmeessä Kina ei vaan tajua.. Keksittiin jonkunlainen ratkaisu, maahanmenossa saan ”painostaa” katseella mutta seisomisessa en. Pitäisi vaan luottaa koiraa, mutta kun itelle näistä liikkeistä on tulleet tosi epävarmat niin väkisinkin painostan. Mun pyynnöstä Anu teki Kinan kanssa seisomiset pari kertaa (muistaakseni) ja Kina teki tosi hyvin ja oikein! Maahanmenoa kaksi kertaa joista ekalla käskyllä jäi seisomaan (käsky oli liian ”pehmeä” : D) ja toisella prikulleen oikein. Eli Anu ei jännittänyt ja minä jännitän. Tässä siis syy miksi liikkeet kusee.. : (

Porukalla paikkamakuu, ihan hyvä. Ei vaihtanut asentoa, haisteli ilmaa mutta oli ihan ok. Hidas nousu taasen ylös..

Lopussa tein vielä muutaman kerran tunnaria irtonurmen alle. Olipas taas hankalaa, ekalla käskyllä ei lähtenyt, tarvi siis tuplakäskyn. Tokalla kerralla lähti kyllä heti ekasta käskystä liikkeelle. Teki pitkään töitä, mutta ei kauheasti kysellyt vaikka oman etsiminen oli hankalaa. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s