Hyllytavaraa tarjolla

Lauantaina kisailtiin Aman kanssa takkujen 10vee skaboissa hakametsän hiekkakentällä. Torstaina ja perjantaina vettä oli tullut runsaasti niin tiesin että allergikon elämä on hiukkasen helpompaa ja kisapäivänä olikin hyvä fiilis kun silmät ei kutissut saatika ei joutunut niistämään koko aikaa! Ihanaa! Illalla tosin huomasin että naama oli ottanut vähän kröhöm.. punaisen sävyä sekä niska ja kaula oli palanut! Täytyisi muistaa kuljettaa aurinkorasvaa aina mukana, mä kun palan niin helposti eikä tuota huomaa kun tuulee samalla kun aurinko paistaa taivaalta!


Ekassa startissa oli itävallasta kotoisin oleva tuomari tehnyt kinkkisen radan kakkosille. Tiukat estevälit tuottivat päänvaivaa. Ama oli radalla tosi outo, se oli jotenkin ihan toisella radalla kuin mä. En mä tiedä miks sellainen fiilis oli, mutta oli. Lähtötilannekin varmasti oli hankala, maxeille ei jätetty kauhean isoa tilaa ennen ekaa estettä. Jouduin siis jättämään Aman melkein kiinni metalliaitaan ja ihmisiä takana. Yritti varastaa, mut eipäs onneks tainnut muutakuin nousta ylös. Vein varmaan vähän huonosti muurille, videolta katsottuna en seissyt muurin edessä?!? Pakkovalssi oli taasen ruma, törmäsi mun jalkaan ja ei meinannut hypätä yli. Sen jälkeen en tiedä miksi mutta Ama oli kaahottamassa jo putkeen. A’n kontakti oli hyvä, menin käsi ojossa koko aika! Takaaleikkaus ihan ahterista (tarvis näitäkin treenata). Hyvin tuli putkesta tiukalla kurvilla mua kohti ja siittä kepeille. Keppien jälkeen olin suunnitellut valssin, mutta jostain kumman syystä jäin väärälle puolelle. Ama raasu oli lähdössä puomin alla olevaan putkeen kun sain tilanteen ”pelastettua” hihkaisulla. Keinulta sitten läpi. Mur. Ei muutakuin uusiks ja pois radalta.

Tokalla radalla taas oli ruotsalainen tuomari jonka rata oli ihan ookoo.. Ennakoiva valssi kusi heti alkuun ja Ama ryysi puomille, se ei reagoi tollasseisiin sitten yhtään. Treeneihin tiukka linja päälle vaikka ohjaus olisi vähän huonompi. Mä oon niin surkee maxiohjaaja. : ( Sitten Ama ryysi väärään putkeen, olis tietty voinut ottaa liikkeellä enemmän mukaan ja kertoa mihin putkeen mennään.. Onneksi Pekka huusi radan reunalta loppuun asti niin jatkoin silleen ihan suht hyvällä ohjauksella maaliin! Jostain kumman syystä Ama ei nähnyt keppejä ollenkaan, blondi! Tämä rata oli selkeästi päivän paras!

Kolmas rata oli ihan suomalaisen Annen käsialaa. ; ) Ama tuli kakkoshypystä ohi vaikka rintamasuunta oli mielestäni oikea. Ama ryysi putkeen ettei kissaa edes kerinnyt sanomaan! Sitten ohjaus menikin vähän päin sitä itteensä, renkaan jälkeen ei irronnut vaikka ohjaus antoi myöden, tosin käsi laski että olisko siksi tullut ohi hypystä?!? Ei muutakuin uudestaan vaan ja etiäpäin. Pussin jälkeen irtos taas kyllä liiankin hyvin putkeen kun tosiaan sinne ei pitänyt mennä.. Lopppurata ennen muuria menikin ihan hyvin! Sain pituuden jälkeen Aman ihan oikean putken suulle vaikka mietin etten millään ehdi näyttämään oikeaa reikää.. : D

Summa summarum, olin tosi pettynyt kisojen jälkeen tuloksiin tai niiden laihuuteen.. Mietin että nyt en ilmoita Amaa mihinkään kisoihin vaan treenaan, mutta ilmot lähtikin jo nokian karkeloihin että taas ollaan menossa! Videolta katsottuna radoissa oli moniakin hyviä juttuja, jos kokonaisuudet eivät toimineet niin ainakin osa-alueet. : ) Kovasti vaan palkinnoille teki mieli, ainakin voittajat saivat kivoja juttuja! Kisat olivat mielestäni tosi onnistuneet, kauhean homman takkulaiset kyllä tekivät! Kelikin oli selkeästi tilattu hyväksi! : )

Kauheasti onnea kisauransa aloittaneelle Aman ”sisko” Pipalle ja Sirpalle (jotka tekivät hyppäriltä 0-voiton) sekä Kinan fanittamalle Luulle ja Anulle jotka taituroivat itsensä kakkosluokkalaisiksi 0-voitolla. Jee, nyt me saatiin kisaseuraa taas! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s