Tokoilua Kiinan kanssa

Kiinan kanssa treenattiin eilen tokoa äitin pihassa. Seuraamisessa oli ideana tekniikka ja perusasentojen paikka. Tehtiin paljon käännöksiä, niin oikealle, vasemmalle sekä täyskäännöksiä. Palkkailin hyvistä suorituksista. Täyskäännöksissä kerran valahti paikan pitämisen suhteen, muuten hyvin tiiviisti. Oikealle kääntymiset sujuivat myös hyvin tiiviisti. Vasemmalle käännökset ovat vaikeita, mutta pari kovasti koiraa niin sujui paremmin. Perusasentoja hinkattiin myös, pari kertaa jäi liian eteen, autoin oikealle paikalle ja kehuin. Palkkasin kun Kina piti paikkansa hyvin. Sujuihan nekin ihan hyvin! Seuraamisessa palkkailin myös siitä että ei edistä eikä edistämistä kauheasti ollut näkyvissä.

Tunnaria tehtiin taas pitkästä aikaa, kolme kertaa. Ekalla kerralla vähän piilossa, lähti epävarmasti etsimään mutta löysi. Pari muuta piilotin lehtikasaan ja hyvin löysi ja lähti innolla hakemaan. Palkaksi halipusua ja nameja. Lähti näillä parilla kerralla hyvin etsimään, rauhassa mutta kuitenkin innolla. Ja kun oma löytyy niin riemu on rajaton. Pitäisiköhän alkaa kohta vaikeuttamaan ja lisäämään ei-omia-kapuloita näkyville. Olen kuitenkin epävarma siitä kuinka tuo tunnari opettaa niin en haluaisi pilata sitä oman tietämättömyyden takia.

Lopussa vielä paikkamakuun jälkeisiä nousuja kurrella, vähän oli hämillään alussa mutta silti nousi. Autoin namilla ja homma parani. Kina nousee siis ja jää istumaan tosi löysästi. Tarvittais hirmuisesti kimppatreeniä tän kanssa. Laitoin myös paikkamakuuseen namikipon naaman eteen niin että se pää ei heiluisi hirveästi. En nyt tiedä auttoiko ihan kauheasti, enemmänkin oli sitä mieltä että nameja ei voi missään nimessä edes katsoa kun niitä ei saa ottaa. : D

Lopussa Kiina sai frisbeen palkaksi ja onnessaan juoksi pitkin pihaa sen kanssa. Treenivire oli taas tosi kiva, ei juoksut ole onneksi vielä vaikuttaneet tekemisen meininkiin. Lähdettiin treenien jälkeen vielä lenkille haralanharjun upeisiin maisemiin eli siis mettään. Inkakin pääsi mukaan, vitsi mummeli oli ihan onnessaan. Veti flexi pitkällä siksakkia metsässä hajujen perässä, Viivistä ei onneksi välittänyt mitään kun se tuli mun perässä. Kinastahan Inka ei ota häikkää yhtään..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s