Kovaa tuulee!

Sunnutaina pirkkahallin kupeessa pk-kentällä tokoilemassa Anun, Katin ja Maijun kanssa. Tuolla kentällä tuulee ihan törkeesti aina, sai siis ihan pipo päässä olla ja ilman hanskoja tuli nopeasti vilu sormiin.

Kiina teki seuraamista, tällä kertaa hyvää fiilistä ja asennetta. Anulle annettiin naksu ja mun piti palkkailla kun naksautus tuli, muutamaa naksautusta en kuullut ja sitten palkkasin niin että seuraaminen jatkui heti. Kunnes Maiju ystävällisesti huomautti että liike aloitetaan alusta ja palkkaaminen ei ole pelkästään namia koiran suuhun-meiningillä. : D Kyllä mä olen keijo. Joka tapauksessa ei nyt ihan hirmuisesti tainnut edistää, että ihan kivalla asenteella tosiaan meni ja olin itsekin tyytyväinen suoritukseen. Mun maailmaa taas avarrettiin hiukan, eli siis täytyisi miettiä etukäteen mitä seuraamisessa haetaan; hyvää fiilistä/tekniikkaa/oikeaa paikkaa/perusasennet/liikkeellelähdöt ym vai mitä? Siis kyllähän mä tän tiesin mutta sen toteuttaminen käytännössä on hankalaa. Mä kun aina menen treeneihin ja mietin vasta sitten mitä treenaan. Siis suunnitelmallisuus puuttuu ihan täysin, eli edistyminen tapahtuu omalla painollaan. Ei välttämättä niin että tekisin selkeitä huomioita. Mua pitäs potkia aina persiille näissä jutuissa koska oon ”tyhmän laiska” aika usein. : O

Sitten jäävistä pelkästään seisomista, tein alkuun ihan hillumalla stoppeja. Sitten itse liikkeeseen, kaksi kertaa. Pysähtyi hyvin ja mua käskettiin jo palkkaamaan koiraa. Ideana oli että pysähtyy.. : D Toinen kerta samalla tavalla ja meni hyvin, ei hinkattu enempää. : D Sitten loppuun vielä kyselin ohjattuun noutoon vinkkejä, lähdettiin kokeilemaan siis niin ,että vien Kinan merkille ja oikealla että vasemmalla on namikipot (+ avustajat). Ja katseella merkkaan suunnan ja käsky ja käsiohjaus oikeaan suuntaan. Alkuun oli tosi hämillään kun tämä siis uusi juttu. Alkoi aika monesti tunkemaan myös itseään kippoon (siis kaikki tassut -temppu) ja arvaa vaan repeiltiinkö. Kaveri yrittää ihan tosissaan! : D Tehtiin molempiin suuntiin mutta ei vaihdeltu suuntia koko aika vuorotellen vaan ekaks oikealle 3 (?) kertaa jonka jälkeen vasemmalle 3 (?) kertaa ja oikealle pari. Pari kertaa taisi lähteä väärään suuntaan, mutta aika nopeasti lähti oikealle kipolle.

Ps. Kinan juoksut alkoivat lauantaina iltapäivällä. Ja me lähdetään edustamaan TamSKia tokon SM joukkueeseen Kuopioon. Hui. Mä niin tarviin priiffausta eli treeniseuraa ja liikkuria monta kertaa ennen koetta. Nyt jo jännittää! Siis se että lähden isoihin karkeloihin varsinkin juoksujen jälkeen. Nyt tähdätään siihen, että juoksut eivät haittaa treenaamista ja haetaan hyvää fiilistä. Mulla on nimittäin aiemmin vaikuttaneet noi Kinan juoksut että lähden siihen masisteluun mukaan. Että en voi treenata kun koira on laimea. Nyt pidetään nokka ylhäällä ja rinta rottingilla, tämän haasteen tulen voittamaan Kinan kanssa. : )

Elli, mun lemppariwestie

Ihme (Tending Mirage) kiitää : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s