Jalat solmussa

Lauantaina treenattiin agilityä SDP’llä Anun ja Maijun kanssa. Ama sai aloittaa pituustreenillä, aluksi taisin taas huiskia kädellä miten sattuu.. :O Sitten sain ohjeeksi että pituus pitäisi treenata samalla tavalla kuin normihyppy, onhan tuo vaikeaa ajatella että tekisi samanlaisen ennakoivan ennen hyppyä, mutta kyllä se lopulta oli hyvä vaihtoehto. Aman sain kääntymään paremmin ennakoivalla, Anun palkkaukseen ei lähtenyt mukaan. Ei siis välitä jos jollain muulla on lelu.. Lopulta vähän testailtiin että osaako arvioida hypyn pituutta, alkuun ihan parilla lyhyellä palikalla ja lopussa täyspitkänä (maxi). Osasi jonkun verran arvioida, mutta treeniä tuo vaatisi kovasti jos haluaisi saada kääntymisen tiukaksi. Mä tosin olen tyytyväinen siihen jos edes vähän jarruttaa ennen isoa loikkaa eikä lähde huitsinnevadaan hypyn jälkeen.

Sitten jatkoin tauon jälkeen twistitreeniin, eti hemmetti ku jalat oli solmussa, tein aluksi ihan väärin, pyörin paikoillani, teinkin jo valssia ja päällejuoksua  ja mietin miksi ihmeessä tuo twisti on niin hanurista. Anu välillä huutelikin mulle että väärä puoli ja ja väärät jalat jne.. Kyllä se sitten lopulta onnistui mutta ei se kaunista ole, en mä muutenkaan tykkää tuosta ohjauksesta jostain kumman syystä. Olisko peruuttaminen se syy? Ihan vain yleistyksenä naiset kun eivät välttämättä ole kovin hyviä tässä. : D Tein molempia puolia, mutta monesti olin jo liian myöhässä ja pari kertaa jouduin sanomaan Ampulle vähän rumemmin kun ei lähtenyt takaakierron ohjaukseen mukaan. Ryysi vaan miten sattuu, onneksi tätä nykyään tapahtuu todella harvoin nimittäin alkuunhan tuo oli todella iso ongelma.

Tauon jälkeen tein sitten pientä ratapätkää, keppikulma oli umpikulma ja lähellä seinää ja aitoja (siis kentän aitoja ; )). Alkuun Ama suikkelehti minne sattuu kunnes sanoin sille jotain että pitää keskittyä yms ärähtäen niin johan alkoi keskittymään, menee vaan välillä niin kaamealla vauhdilla kohti keppejä että aivot tais jäädä jo edelliselle esteelle.. : D Tämäkin onnistui parin hinkkauksen jälkeen, ei Inka olisi koskaan osannut hakea keppejä niin että jään sinne puoliväliin seisomaan ja odotan paikoillani. Pari rimaakin tuli alas kun lähti vähän kaasu pohjassa juoksemaan, huomautus näistä ja rimat pysyi ylhäällä. Korkeudet (55-60cm). Tehtiin myös vähän keinua, vedätyksellä. Ei tullut läpi ja ihan ok vauhdilla, en nyt jaksa jurputtaa joka kerta tuosta keinusta että voisi nopeammin mennä jnejnejne. A-este oli hyvä, vauhdilla alastulolle. Eikä tullut kertaakaan läpi. Puomiakin tehtiin lopussa hetsaten, kun jäin jälkeen alastulo oli vino. Huoh. Mutta vedättämällä tosi hyvä ja suora. Tarvis varmaan tuohon vinouteen puuttua tai siis treenata suoraan.

Kiina sai höntsäillä vähän seuraamisjuttuja, ihan parin askeleen ja niin että piti paikkansa ettei edistänyt. Teki aikas reippaasti ja kivasti. Söi myös ystävällisesti Aman botista lukon. Voi helevatan helevatta. Ajattelin alkuun että se muovilukko on vaan hajonnut, mutta tarkemman tutkailun jälkeen totesin että todisteena näkyi hampaanjälkiä. Täytyy siis muistaa ostaa uusi lukko Aman takkiin. Kiina on aiemminkin vähän syönyt ympärillä olevia juttuja.. : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s