Sunnuntain treenit

Sunnuntaina oltiin treenailemassa Sirpan ja koirien kanssa. Ama sai hyppiä 50-55cm rimoja pitkästä aikaa, viimeksi maxikorkeuksia silloin tammi-helmikuussa. Rimoista sen verran, että ihan ok pysyivät ylhäällä treenimäärään nähden. Ama tuntui hyppäävän medihyppyjä nostamalla koipia mahan alle, mutta en jostain kumman syystä kiinnittänyt huomiota kuinka hyppää korkeampia rimoja. Tarvis fyssariaika varata Amalle! Alkuun ajattelin etten noista rimoista sille huomauta ollenkaan, edes nätisti. Mutta yhdessä takaakiertokohdassa rima alkoi tulemaan jopa muutamia kertoja alas ja nätisti sanoin jotain höpönhöpöö. Seuraavien kertojen aikana katsoin omaa liikettäkin niin että annoin sille tilaa enemmän, tai ainakin yritin.

Alkuun tehtiin ratapätkää 14 esteen mittaista. Keinu oli madallettuna enkä jaksanut laiskana sitä nostaa. Kepit meni hyvin, pimeä putkikulma (jota ennen tein valssin) tuotti mulle hankaluuksia, meinasin olla Aman edessä sen mennessä putkeen. Takaakiertohypyn rima tosiaan tuli muutamia kertoja alas joista kivasti huomautin. Alkoi toimimaan ja kun katsoin että varmasti annan koiralle tilaa laskeutua hypyltä. Seuraavaksi takaakiertohyppy taasen ja hyppy-muuri-hyppy yhdistelmä ja ainakin kerran jäi muuri välistä kun reitti kaarsi vähän oikealle. Hypyn ja muurin välissä oli noin 4m eli olisi kyennyt sen suorittamaan vaivalloitta, mutta otin sitten vähän vastaista käyttöön niin alkoi sujumaan. Hypylle jaakotus (joka toimii kuin rasvattu) ja siitä puomille ja hypylle. Juoksin puomin ohi reippaasti  ja joka kerta Ama jäi hienosti kontaktille. : ) Tein samaa ratapätkää vielä ainakin kerran uudestaan ja jäätiin samoihin juttuihin hinkkaamaan joten en aloittanut alusta. Tein vähän sellaista hyvän mielen treeniä ja sehän oli sitä! Loppuun vielä vähän kontaktirallia, kauheeta kiitoa kontaktilta toiselle ja teki tosi hyviä toistoja. Kerran himmaili a-esteellä, mutta hetsatessa tämäkin poistui. : ) Lopussa vielä keppejä ja pussin leijeröintiä, Ama teki hienosti töitä. : )

Kiina piina pääsi taas lopussa vähän agilityilemään, Kiina meni putkea ja paria siivekettä ilman rimoja sekä puomia etupalkalla. Ja oli huisin kivaa, puri sitten mua taas pari kertaa käteen. Ärähdän noista mutta akka on niin tohkeissaan tekemässä töitä niin en kauheasti jaksa välittää. Kun ei se sitä tahallaan tee. : ) Ulkona vielä tokoiltiin, ruutua joka oli aika surkea esitys. Haki kyllä alustalle mutta tosi laiskasti. Palkkasin kuitenkin joka kerrasta kun taukoa on ollut. Seuraaminen oli todella hirveää, ei yhtään asennetta! Parissa kohtaa tsemppasi tosi hyvin mutta sitten fiilis latistui ja muuttui ihan kauheksi. Yritin virittää ja hetsata mutta ei siitä tullut mitään. Ajattelin sitten että teen pari luoksetulon stoppia loppuun. Eikä siitäkään tullut yhtään mitään, ärsyynnyin vaan entisestään. Stopit oli luvattoman huonoja ja hitaita. Tein lyhyemmältä matkalta ja hetsaten eikä juuri parantunut. Ja alkoi vapaasti hengaillessa ja käskyn saadessaan tarjota maahanmenoa. Huhhuh. Autoin muutamia kertoja ja yritin vaatia mutta ei niin ei. Oli loppuun pakko tehdä pari luoksetuloa sivulle ja palkata niistä kuin ne olisi olleet maailman parhaimpia suorituksia vaikka v-käyrä oli kieltämättä noussut aika korkealle. Sirpallekin totesin että näin surkeeta esitystä ei oo sitten aikoihin nähty, kasviksen kanssa juttelin menneellä viikolla ja kehuin Kinan treeniasennetta ja nyt täytyi kyllä perua sanat.

Loppulenkillä käytiin vähän kuvailemassa haukkuja, Kiina keskittyi papanoiden imuroimiseen ja Ama ja Pipa näkyivät enemmänkin linssin edessä. Viivistä ei tullut otettua yhtään kuvaa. : (

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s