Kina 4v

Silloin kun kasvattaja Kirsiltä lähdin, en vielä tiennyt mitä maailma tuo tullessaan.

Ensimmäisinä päivinä pääsin jo pihahommiin, äitin auttaminen oli kaikista kivointa. En vaan silloin vielä ymmärtänyt mitä ei sana oikein tarkoittaa.. (Äiti hoki sitä kun revin jätesäkkiä auki). Mutta oma piha oli kaikista hienointa. Ovesta pääsi ulos äkkiä, pysty juoksemaan spurttia ja tulemaan sisälle kertomaan, että hienoo on ja taas jatkamaan spurttailua. : )

Pääsin tutustumaan Inkan hiiriin, ei ne ollutkaan niin kivoja kun äiti aatteli.

Pääsin maistelemaan uusia makuja mm; jäätelöa, kanaa, nakkia, vesimelonia, kurkkua. Kaikkea piti alkuun nutustella ennen kun mä nielaisin herkkupalan. Enhän mä voinut olla varma mitä äiti mulle syöttää.

Jo nuoresta pitäen mä menin lujaa ja joka paikkaan. Sen jälkeen paikka saatettiin tutkia uudestaan, joskus mä saatoin jäädä johonkin jumiin ja aloin kiljumaan, äiskä tuli pelastamaan mut!

Tutkin maailmaa myös ruohonjuuritasolta..

Aika varhain opin jo tämän ilmeen; ”mä en oo tehnyt yhtään mitään, se en ollut minä”

Opin myös leikkimään sitä leikkiä, että näytän siltä että ymmärrän mitä äiti tahtoo vaikken välillä ymmärtänyt (tai halunnut ymmärtää) yhtään mitään.

Sain paljon uusia ihania kavereita.

Ja näillä eväillä (+ kaikilla muilla) aloin kasvamaan aikuiseksi ja nyt oon jo 4 vuotta. Äiti sanoo ettei mulla oo vieläkään aivoja, en ymmärrä mitä se sillä tarkoittaa. Mutta se joskus vielä kutsuu mua pönttöliisaksi, hölmölapseksi ja aivottamaksi apinaksi.

Onnea pikku tirpalleni, onhan tuo Kiina aika omalaatuinen ötökkä. Päivääkään en kadu sitä, että juuri Kiina tuli mulle. ❤ Vaikka aiheuttaakin noita harmaita hiuksia aika usein tempauksillaan. : )

2 thoughts on “Kina 4v

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s