Ja taas treenaamassa!

Sunnuntaina juhlittiin miehen synttäreitä ja syötiin herkkuja. ❤ Koirat saivat laatuaikaa makkarissa portin takana, Viivi välillä vinkui mutta rauhoittui aika nopeasti. Kiina otti lunkisti ja röhnötti pedillään ketarat ojossa. : )

Maanantaina taasen treenaamassa, kauheella kiireellä äitiltä hallille. Ehdin juuri viideksi, onneksi Sirpa lenkitti myös Amankin mua varten. : ) Ama alkuun höntsäili putkien kanssa, kerran kävi kädessä kiinni niin että kuolat jäi takkiin! Mutta onneksi ei siis pahemmin napannut. Yritti kyllä muutaman kerran purra mua! Puomitreeniä tehtiin, kerran alastulolla meni vinoon, kävin auttamassa paremmaksi ja seuraavalla kerralla teki hitaan alastulon. Sitten hetsasin kunnolla ja paransi tosi hyviksi ja nopeiksi.

Ennakoivien valssien treeniä taasen, putken kautta hypylle (rimat medi). Taas meinas unohtua se että peruuttaa ei pitänyt vaan lähteä tulosuuntaan. Tarvi taas hetken aikaa muistutella itelleen et kuinkas se menikään. Ama toimi molemmilta puolilta vallan hyvin. Otin myös lisähypyn eli putki, hyppy ja ennakoiva valssi ja hyppy. Nyt oli aikaa odottaa, ripeämmin olisin saanut lähteä liikkeelle. Mutta oikein hyviä toistoja, joka kerta siivekettä nuollen.

Keppireenissä tehtiin avokulmaa, olipas hankalaa. Sujahti usein kakkosväliin.. Kävin auttamassa ja oikeista suorituksista palkkasin ja kehuin. Tarvis laittaa ohjurit / verkot avuksi niin tulee vain oikeita suorituksia. Tehtiin myös irtoamistreeniä, Sirpa oli namikipon kanssa keppien loppupäässä ja itse jäin taakse. Ideana oli se, että Ama pujottelee loppuun ja ohjaan sen kaukaa putkeen. Onnistui! On se vaan nopeampi pujottelija jos menee vieressä tai edistää. Tein myös sellaista että lähetin putkeen, otin vastaan keppien loppupäässä ja käskin Aman putkesta tullessaan kepeille. Hienosti malttoi hakea. : )

Takaakiertotreeniä ihan höntsäilynä yksittäisenä ja putken kautta. Molemmilta puolilta ihan hyvät, kerran tippui rima josta huomautin, paransi selkeästi. Loppuun vielä saksalaista parilla hypyllä, oma liike oli huonoa. Ama teki hyvin, mutta jäin liikaa odottamaan takaakierrossa. Sama ongelma molemmilla puolilla. Ärsyttävää! Jotenkin varmistelen takaakiertoa liikaa ja jään melkein Aman jalkoihin ns. persjätössä.

Ja lisäksi pari treeniä a-esteellä ihan vain muistutteluna. Teki tosi hyvin, vähän ehkä häiritsi Kina (joka oli a-esteen alla kiinni) ja kerran himmaili. Muuten kun vauhtia tuli teki yberhyviä alastuloja, yritin hämätä liikkeellä mutta siellä pönötti paikoillaan. : )

Kiina pääsi tekemään taasen tokoa, seuraamista (yllättävää). Alussa vähän taas edisti, mutta paransi tosi hyvin loppua kohden. Kontakti oli hyvä ja paikka oikea! Ja musta tuntui että olin ainakin suht rento kävellessäni. Tehtiin myös muutama askelsiirtymä (ihan vain mietin että kuinka jalat kannattaisi laittaa siis kuinka astua sivuun : D). Näitäkin voisi alkaa treenaamaan enemmän eikä vain joskus ja jouluna. Pari luoksetuloa pitkällä matkalla, ekalla kerralla jäi liian taakse sivulle. Otin uusiksi ja teki paljon paremmin. Ei  meiltä ainakaan vauhtia puutu. : ) Siinä oikeastaan oli Kiinan höntsäilyt. Lopussa vähän puomia ja pari putkea. Kivaa oli. : )

Loppulenkillä jäähdyttelin myös Pipan (Sirpan kouluttaessa ryhmäänsä), kauheesti olis tahtoneet leikkiä Kiinan kanssa mutta enpäs antanut. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s