Pääsiäisen treenailut

Pitkänä perjantaina suunnattiin isolla porukalla treenaamaan. Mukana olivat Anu (Tuittu, Luu ja Nipsu), Maiju (Elli ja Ihme) sekä Sirpa (Ama ja Pipa) + tietty minä ja Kiina. Hyvin saatiin pari tuntia kulumaan kun kaikki pystyivät tekemään samaan aikaan treeniä kentällä.

Ama treenaili ennakoivia valsseja, olin huolissani siitä kuinka reagoi jarrutukseen. Aluksi käskytin, mutta senkin lopetin ja odotin että reagoi liikkeeseen. Tehtiin molemmilta puolilta niin, että u-putkeen lähetys josta hypylle ja takaisin putkeen. Medikorkeudella mentiin ja pari kertaa jopa ilman rimaa. Hyvin Ama reagoi mun liikkeeseen kunhan muistin tehdä ennakoivan valssin oikein. Helposti sitä lähtee peruuttamaan tai saattamaan koiraa hypyn yli tai odottamaan sitä turhaan. Jossain vaiheessa oli pakko jopa puhua ääneen, että; ”liikkeelle, stop, liikkeelle” niin ohjaus toimi tosi hyvin! Blondin tarvii ohjeistaa itseään että ymmärtää mitä on tekemässä! : D Otin myös toiselle hypylle u-putken ja hypyn kautta. Pari kertaa taisi kieltää ja ohjasin vain uudestaan halutulle hypylle. Siististi kääntyi kunhan muistaisi vaan itse että on tarkka näissä ja treenaa ja vahvistaa.

Ama puuhaili myös keinua, kontakti oli hyvä ja keinu oli Amaksi tosi ripeä! Hetsasin sitä, kiltisti istuu ja odottaa kun puhun sille että missä Aman keinu on ja käskyllä vasta liikkeelle. Tehtiin aika monta toistoa ja juoksin keinusta reippaasti ohi melkein täysillä ja sinne jäi pönöttämään ja odottamaan vapautuskäskyä. Laitoin myös lelun keinun eteen ja sain tehtyä samalla sivuttaisirtoamista keinulla (ja jättäydyin jälkeen). Vähän otti häikkää mun jäämisestä taakse mut ihan hyviä kun yhdessä vaiheessa ei mennyt edes suoraan alastulolle. Tein myös umpikulmaa putken kanssa ja kääntymisiä sinne oikeaan suuntaan. Pari kertaa tuli väärältä puolelta pois (siis tullessaan ulos u-putkesta) mutta pääosin teki hyviä toistoja. Ama treenasi myös kepeillä umpikulmia. Lähetykset keppien puolesta välistä ellei kauempaakin. Muutama virheellinen suoritus tuli (ei kierrä ekaa keppiä) mutta suurin osa meni täysin oikein ja vallan mainiostikin! Nämäkin ovat olleet vaikeita kun ei malta, mutta ehkä se tästä (tauko on selkeästi tehnyt terää ; )). Tein muutamia toistoja ja palkkasin joka kerran jälkeen. Hyvä Ama! : )

Kina pääsi vähän hömpöttelemään parin putken ja puomin kanssa, muutama siivekekin oli matkassa mukana (rimat maassa) ja sillä oli kovin hauskaa. Puomi on aika surkea, ei mene 2on-2offiin tai tulee läpi. Hups! No mutta kyllä mä näistä sille sanoin ja otin uudestaan. Mutta kun ei treenaa niin apina ”unohtaa”.. ; ) Puri peijakas jopa mua käteen, oli niin onnesta soikeana päästessään räykyttämään ja juoksemaan. Tiedä minkälainen tuo Kina olisi jos tekisi pidempää pätkää, mutta nämä muutaman esteen hömpöttelyt sopivat meille vallan mainiosti.

Kina teki myös tokoa, seuraamista alkuun. Taas tuppasi edistämään, sivusilmällä katsoin paikkaa ja klikkailin kun paransi itse paikkaansa. Seuraaminen oli ihan kivaa, suurimmaksi osaksi hyvää kuin huonoa (paikan suhteen). Tehtiin myös jäävistä alkuun stoppi reeniä, muistuttelin vähän mitä se stoppi olikaan. Multa on ihan hukassa noi vihjesanat liikkeisiin. En meinaa muistaa mitä oon käyttänyt. Tehtiin myös liikkeestä maahanmenoa. Kerran jäi seisomaan plats käskyn tullessa, muuten hyvin. Tein myös kokonaisina liikkeinä. Lopussa vielä merkin ja siivekkeen kiertoa. Pari kertaa ryysi puomille. Ihan vauhdikkaasti meni ja ihan pätevä likka. Ja vielä loppujen lopuksi : D noutoa pari kertaa hetsaten ja hyvis palkaksi. Olipa hienoa treenata taisi Kiina tuumata. Häntä vispaa niin vimmatusti kun pääsee puuhailemaan.

Kiitos treeniseurasta! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s