Makee böde!

Päätin lähteä agility vieroitusoireissa turistiksi kisareissulle Anun kanssa pari viikkoa sitten. Mukana oli Nipsu (joka tehtaili muuten 2-nollavoittoa Anun kanssa) sekä Kiina ja Luu. Olipas kiva olla seuraamassa kisoja mutta kivempaa olisi vielä itse päästä joskus kisakentille. Karanteeni loppuu pääsiäisen tienoilla, siihen mennessä taukoa on varmaankin kestänyt 10 viikkoa?!?

Kina pääsi kisojen ohessa puuhailemaan hyvinkään koiraurheilukeskuksessa vähän tokojuttuja. Kaukoja ja seuraamista, pari luoksetuloa ja yleistä hölmöilyä. Jossain vaiheessa kun Kina oli pienimuotoisen treeninsä tehnyt ja lähdin seuraamaan taas ratoja, yksi nainen (jota en tunne) tuli kehumaan että mulla on makea böde! Meikäläinen monttu auki, että mikä ihmeen böde.. Kunnes selvisi.. ; ) En vaan ole koskaan kuullut borderista puhuttavan bödenä. Kommentit oli todella kivaa kuultavaa, ihanaa että ihmiset uskaltavat kehua aidosti toisiaan! : )

Kisareissu oli kiva ja Kiinakin sai vähän toisenlaista puuhausta arjen askareisiin. Kiina kyllä nauttii roolistansa yleisenä sekoilijana. Tyttö on onnellinen vaikkei mitään tehdäkään. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s