Treenit hallilla!

Ihme on tapahtunut, mä olin treenaamassa Anun ja Maijun kanssa SDP’llä lauantai-iltana 17.3!! Edellisestä treenikerrasta Kinan kanssa onkin tovi vierähtänyt. Toki nytkin vähän jänskäs mennä hallille kun kennelyskää on vieläkin ollut liikenteessä. Aman poppoo on vieläkin karanteenissa. Ehkä kuukauden päästä vois jopa kuvitella pääsevänsä treenaamaan? Tosin lihaskunto on kuulemma mennyt aika huonoksi koko porukalla, että kuntoutus vie aikaa!

Kina sai pöljäillä alkuun Tuitun kanssa putkia! Ja lopussa Nipsukin taisi mennä niitä samoja putkia Kinan kanssa. : ) Kiina oli myös niin intopiukassa että hyppi esteitä juostessaan! Ne oli vielä medikorkuisia! En raaskinut kieltää kun toinen oli niin onnessaan! Kiinan kanssa kuitenkin keskityttiin siihen tokoiluun, seuraamiseen varsinkin. Mun kävely on taas huonontunut tauon aikana. Joko harpon tai koomailen, olen liian painostava (koirankyyläys) ja liian jäykkis. Rentous on kadoksissa. : ( Tästä sainkin hyvin palautetta! ; ) Yllättävää että tauon jälkeen seuraamispaikka on huonompi ja tuntuu että joko Kina edistää tai jätättää. Ehehe.. Sain kuitenkin tehtyä pari lyhyttä ihan jopa ookoo pätkää, mutta silti tyytyväisyys on hyvin kaukana. Toki tietysti kannattaisi jopa joskus treenata eikä ”syyttää” koiraa sen osaamattomuudesta. ; )

Tein myös noutoa pitkästä aikaa, ekalla kerralla hetsasin kapulalle. En ottanut palautusta vaan tein vauhtinoutona. Toisella kertaa Kina istui sivulla odottamassa lupaa, lähti taas ihan kivalla temmolla. Ei sentään räykyttänyt, mutta kapulalle hyökkiminen ei kuiteskaan ollut ihan kauhean kaukana..! Sitten treenattiin tuota palautusta sivulle erikseen lyhyeltä matkalta. Nyt ei hinaa persettään iha hullun lailla, tosin olen naksauttanut aika nopeasti oikeasta paikasta. Vaatimustasoa saisi selkeästi nostaa. Erikseen vielä pitoharjoituksia, olen kuulemma tosi hätäinen kun otan kapulan Kinan suusta. Kun en saisi ottaa, koiran pitäisi antaa se mulle. Tätä hinkattiin tovi, mutta on oikeasti kovin vaikeaa kun toi apina on niin rauhaton joissain jutuissa. Tarjoilee kaikkea muuta kuin paikallaan istumista rauhassa kapula suussa. Sitten kun sanot vähän nätimmin että rauhoitu, ei auta. Pitää sanoa vähä kovemmin ja sitten alkaa mulkoilu! Sain hyviä vinkkejä! Tarvii vaan muistaa aktiivisesti treenata tätä kotona!

Sitten lopuksi kyselin apuja siihen, miten ihmeessä mä pääsen kaukoissa eroon namikädestä (joka koiran naaman edessä suurinpiirtein) ja pääsisisin ylipäätänsä nousemaan seisomaan pikkuhiljaa. Hissin (maahan-seiso) osaa teknisesti vaikka tosin pieniä virheitä sattuu aina välillä. Sain tähänkin hyviä vinkkejä, mä kun en tiedä näistä tokojutuista niin kauheasti. Kina kun on ensimmäinen ”harjoituskappale” mulla. : ) Täytyy vaan muistaa näitäkin treenata aktiivisesti Kinan kanssa!

Loppujäähdyttelylenkki oli aika vetinen, räntää tuli ihan hirveästi. Maijulle iso kiitos lakusta ja pullasta. : )

Videomateriaalia treeneistä (ei tosikoille ; ))!

Sekä Kiinan kippotemppu : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s