Ja treeniä torstaina

Ama jatkoi yökyläilyään joten päätin torstaina päivällä lähteä tallille treenaamaan kevyesti. Ama treenasi kontakteja sekä keppejä, myöskin putki-puomi erotteluja.

Aman kanssa aloitettiin putki-puomi erottelulla. Hyvin erotti, pari kertaa meni putkeen puomin sijasta. Olen yrittänyt käyttää käsiä niin, että kun mennään putkeen -> ohjaan, kun mennään puomille -> en ohjaa vaan huudan kiipeekiipee. Tämä on toiminut meillä hyvin! Puomin alastulot oli luvattoman huonoja, alkoi himmailemaan. Keinu ja puomi on pakko ottaa tehotreeniin, josko vahvistaisi alastuloa naksun kanssa, eli paikkaa vahvistettaisiin jolloin ehkäpä Amalle olisi selkeämpää puomille hurauttaessaan mihin edetä. Vai käyttääkö se silmiään, kyylääköhän etupalkkaa.. Hmm. Tauon jälkeen tehtiin keppejä eri kulmista, puolen välin tienoilla tiputin kahdestatoista kepistä kuuteen kun toistoja kuitenkin tuli. Avokulma on Amalle yybervaikea, meinasin jo laittaa sille verkot keppeihin. Jälkeenpäin kun ajattelee niin ei mikään huono idea ihan vain sillä että blokataan virheelliset suoritukset. Eikäs verkkoja /ohjureita siis koko keppeihin vain siis aloitukseen vahvistaakseen oikeaa rööriä minne suikata. : D Tehtiin myös umpikulmaa, musta tuntuu ettei Ama myöskään malta hakea kauemman kautta oikeaa aloitusväliä. Yrittää oikoa. Taas nimittäin palkka edessä. Teki huomattavan paljon vähemmän kuitenkin virheitä avokulmaa treenatessa. Ja pitäisi pikkuhiljaa edetä eikä ahmia (älä tee niinkuin minä teen vaan tee niinkuin sanon-motto) liikaa.

Huilauksen jälkeen tehtiin keinua yksittäisenä, vauhti oli mitätön mutta ei sentään tullut pois kontaktilta ilman lupia mutta himmaili. Keinua on pakko alkaa treenaamaan toisella tavalla. Oi ja voi, miksi en treenannut sitä aiemmin kun ei vielä kisattu agiradoilla? Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Mä en ole ihan vielä päättänyt, että onko se pamahdus mitä Ama varoo vai onko se kuitenkin se heijautus. Koskaan kun en ole sen kanssa testannut että kumpi mahtanee olla syy hitaaseen keinuun, vai onko paikka epäselkeä? Paikan pitäisi olla kunnossa koiralle (koska muillakin sama 20n-20ff) mutta miksi siis himmaa. Mä tarvisin apulaisen mun testiini joka jaksaa kannatella keinun toisenpään painoa sekä Amaa. Ja ei siitä haittaakaan varmasti ole jos alan naksuttelemaan kun Ama ite pamauttaa keinua, vahvistetaan ikävää asiaa kivaksi. : ) No mutta loppuun vielä keinua vauhdin kanssa, sitten taas oli parempia. Ja hetsata pitäisi aina pienen ahdistumisen jälkeen. Kun vaan aina muistaisi kaikki kun treenaa. : O

Kiina treenaili kans erotteluita, paineli kyllä useaan otteeseen räykytyksen kera sinne putkeen.. ; ) Se ei niin kovin vakavaa ole kuitenkaan kun kyseessä on höntsäilijä Kiinalainen. Sain kyllä puomillekin menemään mutta pääasia että likalla oli hauskaa. ; ) Kina tokoili myös, tehtiin tokohyppyä. Sain ylittämään esteen pelkällä käskyllä jonka jälkeen heitin namia esteen yli. Wuhuu! Tämäkin jo iso työvoitto! Kovin montaa toistoa en viitsinyt tehdä siksi ettei mennä taas takapakkia. Seuraamistakin tehtiin, edisti aika paljon. Tein myös hidasta kävelyä ja kun kuvasin kameralla, näin takapään eikä se mennyt kertaakaan maahan! Hyvä! Normivauhdissa huomautin kerran edistämisestä jonka jälkeen paljon parempi. Noutoa muutaman kerran, hetsasin kapulalle. Vauhti ei ollut niin super kuin normaalisti (lie johtuen siitä kun tehtiin vähän agilityä). Mutta ihan passeli Kinaksi. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s