Kylmät treenit

”Me vihataan sua äiti!”

Sunnuntaina käytiin lenkillä sääksjärvellä Maijun kanssa, siitä sitten treenaamaan tallille vähän tokoa ja kevyesti aksajuttuja. Kina sai höntsäillä putkia sekä pöydän päälle laskettua a-estettä ja lopuksi puomia ja putkia.

Tokojuttuja kuitenkin tehtiin pääasiassa. Aloitettiin hypyn kanssa, muutamia toistoja namikupille. Ei ongelmaa lähdön kanssa. Sitten tehtiin niin, että Maiju heitti Kinalle namia kun meni yli. Muutamia kertoja epäröi  kovasti eli tarvitsee kovasti kehuja. Ihme homma tuo hyppy. : ( Päästäänköhän koskaan eroon tästä ongelmasta. Sitten tehtiin merkin ja siivekkeen kiertoja, olin tauon jälkeen unohtanut jo käskyn. Eka tarjoilin Kinalle merkkiä kunnes Maijun kanssa mietittiin että se taisikin olla kierrä käsky. Tainno jälkeenpäin mietin, että se taitaakin olla takaa käsky. Hups. Ite olin niin pökkelissä (ulkona -15,5 astetta pakkasta) että palkkaaminenkin oli onnetonta. Leikitin lelulla siis kyllä, mutta kokovartalojäätyminen teki palkkauksesta vielä vaikeampaa. Muutamia hyviä toistoja ja jätin siihen.

Noutoakin tehtiin, vauhdilla haki kapulaa ja paristi palkkasinkin vauhtinoudosta. Sitten alettiin hinkkaamaan paikkaa, sivulletullessaan Kina peruuttaa ja peruuttaa ja tarjoilee paikkaa. Onpa vaikeaa, Maiju naksutteli kun Kina oli suurinpiirtein hyvällä paikalla. Ajattelin opettaa Kinalle noutamisen takaa, ihan vain huvin vuoksi. Vaikkei ryysi kapulalle rumasti. Pilkunviilaaja olen kyllä joissain jutuissa. ; ) Lopuksi vielä seuruutin Kinaa eri temmoilla, käännökset vähän taisi valahtaa, mutta paikka oli hyvä. Teinkin aika pitkän pätkän ja ihan kivasti kontakti pysyi koko aika. Sitten vielä stoppia ja maahanmenoa, ei ymmärtänyt, piti auttaa välillä menemään maaten.

Lopuksi vielä puomi ja putkijuoksua, se vasta olikin kivaa kun palkkana oli nakkia. : ) Nyt on Kiina sunnuntain osalta väsytetty. Oli sillä kyllä virtaakin. Ihme söpöili nenäkosketusta ja siivekkeen kiertoja. On se kyllä äärettömän suloinen pentu. Mie tahon kans oman pennun, takapakkia taas mennään että saas nähä. : (

Kotona ollaan maanantaina treenattu noudon palautuksen paikkaa naksuttelemalla sekä kapulan hakemista takaa. Sekä vielä ämpärin kiertoa takaa ja kierrä käskyillä. : ) Tiistaina ollaan treenattu oven sulkemista tassuilla, sekä noudon palautuksen paikkaa. Palautuspaikka  alkaa olemaan jo heti paljon parempi muutamien treenien jälkeen, kyllä se siitä menee nopsaan ohi kun jaksaa vaan treenata. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s