Kilpailua verenmaku suussa!

Upea lenkkeilykeli (N9 laatu ei vaan anna kauhiasti oikeutta ; ))

Ja todellakin kirjaimellisesti.. : P

Tänään aloitimme kisavuoden SDP’llä (joka oli onneksi lämmitetty) ja ulkona oli aamulla pirun kylmä. -15 astetta pakkasta, kyllä siinä tovin jos toisenkin mietin että miten saan pysymään Aman lämpimänä. Mutta onneksi hallissa sisällä oli lämmityskone päällä ja siellä tarkeni jopa kisata pitkähihaisella trikoopaidalla. Ensimmäisen radan tuomaroi Kari Jalonen, tajusin vasta kun Anu oli Luun kanssa lähdössä radalle, että keppejä ei ole ollenkaan. : D

Tässä videomatskua (onneksi on nykyään oma kamera : ))

A-rata oli ihan ok, suhteellisen vaikeahko jopa! Ama kaarratti menemään kyllä aikalailla, jotenkin en päässyt ihan täysin vauhtiin mukaan. Kakkoshypyllä ei mielestäni reagoinut tarpeeksi hyvin jarrutukseen, tätä tarvii taasen treenata. Keinulla olisi saanut olla pidempään, mutta vapautin ajoissa niin minkäs teet! Keinun jälkeinen elämä oli aika karmeaa ennen pussia. Twisti oli kyllä surkea siinä mielessä että Ama kyllä lenkitti ja huolella. Puomin alastulo oli hilkulla että käskytinkö vapaata vai en, tuli nimittäin videota seuratessa aika hiippailleen että taisi tulla omin lupinensa pois. Höh. Mutta eniveis nollalla maaliin ja voitettiinkin vielä + sertilipuke kakkosiin. Fiilis ihan hyvä, mutta harmittaa että annan tulla edes jotenkinpäin läpi.

B-rata

 

Lähettiin heti toisena, aika sekava fiilis. Jotenkin ehkä ei päässyt kunnon kisavireeseen. Ensinnäkin juuri ennen lähtöalueelle menoa Ama nappasi mua huulesta kiinni. Ja huuli vuosi verta, perhanan perhana. Käsi veressä ja verenmaku suussa, mietin vaan että vuotaakohan huuli paljon radalla. : D Lähtö ok, kakkosen takaakierto ihan siisti, onneks rima ei räpsähtänyt alas. Lähetys renkaalle ok ja vastaanotto 5 hypylle. En sitten ollut ottanut huomioon että radalla on myös este numero 6. Jätin sen sitten vahingossa välistä ja jatkoin a’lle. Putken jälkeen rima tippui (hyi) kun tein jaakotusta. Keppien aloitus ja muutenkin pujottelu ok! Puomilta sitten rumasti läpi, annoin palautteen ja otin uudestaan. Sen siitä saa kun vähän päästää. Aargh. Mutta mä luulen, että Ama ei kovin paljoa huomautteluita vaadi. Se on kuitenkin niin peruskiltti ja nöyrä, paitsi tossa riekkumisessa. Mua on nyt purtu tällä viikolla ainakin kolme kertaa. : D Ama on aika villiintynyt näköjään nykyään, pitää kieltää sitä kunnolla ens kerralla.

No mutta kakkosissa ollaan, sehän oli tavoite joten yksi etappi vuoden tavoitteista suoritettu. Nyt sitten vaan treeniä ja kohti kakkosten kisoja. : ) Teknisesti aatellen, ei pitäisi olla sen kummoisempia juttuja mutta noita itsenäisiä kontakteja pitää treenata ehdottomasti koska ykkösten B radalla oli puomi ja keinu aika ikävästi.. Ja onhan niitä vaikka mitä kaikkia muitakin.. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s