Vuoden viimeiset treenit

Nyt kun Ama on kunnossa ja varsinkin treenikunnossa, on pakko loukata itsensä. : ( Potkaisin perjantaina pikkuvarpaan sohvanreunaan ja niinhän siinä sitten kävi, että varvas turposi ja siihen tuli aika iso mustelma. Käveleminen on tönkköä, joutuu käyttään toista jalkaa enemmän kun sille varaa painoa. : ( Toivottavasti varvas ehtisi paranemaan edes jotenkinpäin ensi sunnutaihin mennessä kun on ne kisat. Liekö tullut esim jonkinlainen hiusmurtuma.. : (

Kun tosiaan en pystynyt kunnolla lenkkeilemään, Sirpa onneksi liikutti Aman mua varten. Treenasin maailman huonoimmilla kengillä, feikki Uggeilla. Kun ei voinut lenkkareita jalkaan laittaa. : D

Aloitettiin kontakteilla ja parilla hypyllä, muistuttelua siitä miten kontaktit suoritetaan. A oli hyvä, kerran vapautin tyhmänä putkikäskyllä. Seuraavalla kerralla heittelin estekäskyjä sun muita mutta vapautui vasta vapaa käskyllä. Hyvä! Pari rimaa tippui hypyillä, seuraavat pysyivätkin paikoillaan. Kepit oli ok, haki aloitukset oikein vaikka jäin jälkeen tai edistin. Puomin kontakti saisi olla nopeampi, mutta ihan ok. Keinua hinkattiin lopuksi, ihan hyvältä näyttää. Irtosi hyvin esteille kun niitä huutelin ja lopulta keinulle. Hyvä Ama. : )

Eipä sen kummempia treenattu, kunhan vähän höntsäiltiin sitä sun tätä. Ama puri ainakin kaks kertaa mua, kerran poskeen ja kerran nappas kaulaliinasta kiinni. Ama oli vähän villinä mut nähdessään ja kun pääsi treenaamaan pitkän tauon jälkeen. : ) Ja Kina taisi vähän uudelleenmuotoilla Sirpan ruutumerkkejä.. :O Neidin nuppi kiehui kun treenasin jonkun muun kanssa. Kina pääsi tekemään tokohyppyä etunamialustapalkalla. Eihän sinne lähtemisessä nytten mitään ongelmia ole. Tällä kai sitten jatketaan. Pari merkkiä vielä niin, että juoksutin siivekkeen kiertoon ja merkin kiertoon. Seuraamista tehtiin minipätkä, ihan ok draivilla.

Jäähdyttelylenkille päätin lähteä, onneksi varvas alkoi olemaan jo inasen parempi ja pystyi kävelemään edes suht normaalisti. Oikean jalan pohje vaan on tosi kipeä kun oon linkannut muutaman päivän. Täytyypä varata aika hierojalle. Viime kerrasta onkin jo vierähtänyt muutama kuukausi.

1 thought on “Vuoden viimeiset treenit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s