Onneks Joulu on vaan kerran vuodessa!

Ja se on onneksi nyt taas ohi, en voi ymmärtää sitä miten ihmiset stressaavat joulusta ja lahjojen ostamisesta. Tärkeintä olisi perheen yhdessäolo ja naatiskelu. Ja niitä joululahjoja ei tarvisi paljoa saada saatikka ostaa. Pienet jutut ilahduttavat. Töissä nimittäin ihmiset olivat jo stressin partaalla jouluruuhkassa ostoksilla.. Huhhuh.. Ja sitä euromäärää mitä niihin lahjoihin sijoitetaan, kuka keksi kaupallisen joulun? No mutta, itse en ostanut kuin muutaman lahjan ja sain vielä enemmän takaisin. Teemaa tuli saatua lisää, kasvojenhoito settiä, videokamera ymym. : ) Kinakin sai oman lahjansa, mutta ei se marsua (ostettu ikeasta, todella ruma : D) päihitä. ; )

Tapaninpäivänä käytiin treenaamassa SDP’llä Anun ja Maijun kanssa. JA näin taas pienen Ihmeen. : ) Se on niin suloinen kuin mikä. Keli oli perseestä, hyvä kun eteenpäin pääsi lenkillä. Kina treenasi tokohyppyä agilitysiivekkeillä. : D On se vaan niin vaikeaa, pakko oli tehdä namialustalla kun ei meinannut muuten lähteä liikkeelle. Seuraamistakin tehtiin, Maiju liikkuroi ja alussa taas koomailin. Tauon jälkeen olen itse todella huono ja Kinakin edisti. Kun oma tempo oli kunnollinen, oli seuraaminenkin paljon parempaa. Heittelin myös muutaman kerran Maijun metallikapulaa, hyvin lähti hakemaan. Palautuksia en ottanut, tein vauhtinoutoja lelupalkalla. Pari kertaa myös treenattiin maasta sivullenousuja, Kinalle taitaa olla vaikea ymmärtää mikä käsky on oma kun muutkin käskyttävät koiriaan (siis kokeessa paikkamakuun jälkeen nousuissa). Maiju höpisi kaikennäköistä, mutta tällä kertaa Kina ei epäröinyt vaan nousi ihan oookoosti. Saisi tosin olla ripeämpi!!

Kina pääsi myös vähän tekemään puomia, kontakti oli hukassa. Samoiten keinulla, teki pari lentokeinua. Onneksi ei säiky siitä vaan menee uudelleen vaikkakin vähän hitaammin. Keinulla oli pakko ottaa remmi mukaan kun ei meinannut mitenkäänpäin pysyä siellä. Puomilla tein hetsausta sivusta sekä koko puomille niin että olin laittanut etupalkan. Sitten alkoi likka muistamaan kuinka homma sujuikaan. : D

Joulu meni muuten rauhallisesti, Inkakin muisti kuinka omia paketteja avataan. : ) Ja Kina oli onnessaan uudesta lelusta jonka Inka yritti jossain vaiheessa ”tappaa”. Jouluruokaa tuli syötyä kolme päivää ja onneksi suklaata ei niinkään paljoa. Eihän tässä pääse kesäkuntoon mitenkään päin jos koko aika puputtaa jotain herkkuja. ; ) Lunta ei ollut ja siksi teki joulusta vähän ankeamman, onneksi puulämmitteinen pihasauna nostatti tunnelmaa. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s