Torstai oli treenipäivä

Ohoi, jäätä näkyvissä!

Torstaina treenailtiin taas Aman kanssa agilityä valkkuryhmän treeneissä. Tein normaalia pidemmät alkulämmittelyt kun olin ajoissa hallilla. Käveleminen oli suorastaan perseestä tuolla ideaparkin asfalttiviidakossa kun se pinta oli jäässä. Käveleminen oli aika tönkköä, yritin tosin mennä siellä reunassa..

Tiina oli kehittänyt vauhtipätkiä, eka pätkä oli ok, pimeään putkikulmaan lähetys toimi ekalla kerralla superhyvin mutta seuraavilla kerroilla ei, mitä ihmettä. Otin vastaista käyttöön mutta ei onnistunut, piti tehdä helpotettuna pari  kertaa ja palkata niihin. Sylivekit oli ihan ok, niisto huono ja Ama suti. : ( Rimoja tippui aika paljon ja huomauttelin jok-ikisestä kunhan vaan ehdin ettei Ama ollut jo seuraavalla esteellä. Kepit ekalla kerralla väärin, mutta sitten taas ei mitään ongelmia.

Toisella pätkällä rimojen lisäksi tuli lähtö-ongelmat, Amasta kun ei oikeasti osaa sanoa käykö se kuumana vai ei kun se on aina hiljaa. Kelpie mulkoili ja luimi korviaan sekä kyyristyi. Pirskatti sentään, nykyään kyllä osaan katsoa lähtötilanteessa minkälainen Ama on. Kävin sille huomauttamassa nätisti mutta kun se ei enää auttanut huusin sille perkelettä ja jahtasin vähän aikaa sitä mennen sen perässä. Johan auttoi ja Ama istui lähdössä hyvin vaikka vähän taisi mulkoillakin. Pöh. Säännöt on säännöt ja niistä en jousta ja näissä lähtöjutuissa olen tarkka, pylly ei saa yhtään nousta eikä hiippailua sallita. Ajattelin että jos jatkuu, käyn huomauttamassa nätisti jo mulkoilusta.

Puomi oli yhdessä ratapätkässä ja se toimi hyvin, paitsi että vapaa sanasta ei vapautunut. Höh. Yhessä tiukassa kurvissa Ama lähti kaahottamaan, mutta kun otin niiston käyttöön ja ”pakotin” tulemaan käteen kiinni, toimi tosi hyvin! Putki oli puomin alla jemmassa jonne piti lähettää koira ja mennä puomin toiselle puolelle ottamaan vastaan, lähdin ryysimään ajoissa ja Ama luki ohjauksen puomille muutamia kertoja, treenillä tämäkin ongelma pois. Irtoavuus ei ole ongelma, mutta se on että Ama lukee mun kroppaa joskus jopa liian hyvin. : D

Viimeistä pätkää ei tehty ollenkaan kun halusin treenata kontakteja sunnuntain kisoja varten. A-este oli taas super, paitsi että kerran vapautti itsensä. Ei muutakuin uusiks vaan niin johan pysyi vaikka juoksin ohi. Hyvä Ama. : ) Keinu oli ok, ei mikään tosi hidas mutta ei nopeinkaan. Koskakohan jaksaisi sen laittaa kuntoon, tosin tekee kyllä hyvän kontaktin että jos vauhdin kanssa tulee hoppu niin sitten keinu uusintakoulutukseen. Puomi oli ok, paitsi että monta kertaa ei reagoinut vapautukseen vaan jäi jojottamaan kontaktille.. Heh.. En mä tajua. : D Oliko kenties äänensävy väärä vai etupalkkako sen aiheutti? Tiedä blondikelpien aivoituksista ; )

Ps. Viikonlopun huippu oli Twilight, aamunkoi osa 1. JA toinen huipentuma toivottavasti on sunnuntain alikiitokisat hyvinkäällä parin startin verran. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s