Hyvän mielen treenit

Viime keskiviikkona treenattiin taas valkkuryhmässä SDP’llä. Petri oli kehitellyt Oreniuksen treeneistä pätkän. Lähtö oli tosi kiva (ainakin muistaakseni). Sylivekkijaakotus toimi näppärästi, treenaaminen on siis tuottanut tulosta (kuinka yllättävää! : D). Avokulmaa kepeille ei Ama heti hakenut, vasta toisella yrittämällä. A’n kontakti hyvä mutta kun piti heittää sylkkärillä Ama kontaktin alla olevaan putkeen, blondi ei tietty tajunnut vaan hyppi vasten. Tätä tarvii siis treenata. JA ylipäätänsä sylkkäriä! Kokeilin toiseltapuolelta, kontakti oli hidas kun jäi ihmettelemään minne jäin. Pussin takaaleikkaus ajoi Aman aina tyyliin kepeille, persjättöön ennen pussia en kerennyt. Tätäkin tarvitsee treenata. Takaakierrossa (pyörityksellä) ongelmia, tiputti rimaa aika usein ja kysyinkin monta kertaa että oliko mun vika. Sais kyllä tuollaisissa hypätä ja pitää sen riman paikoillaan. Huomauttelin tästä heti kun ehdin ennen seuraavaa estettä. Johan alkoi rima pysymään kannattimillaan.

Toisella pätkällä lähdöt olivat huonoja, alkoi taas mulkoilemaan mua ja kyyläsi Petriä. Nousi seisomaan ja huomautin. Pöh. En tiedä oliko sitten kuumennut edellistreenistä vai mitä, tiedä nyt kun toinen on ihan hiljaa aina. : D Unohdin jopa ratapätkän, tämä kovin yllättävää koska näin harvemmin käy. Toisen ratapätkän ongelmakohdaksi koitui pituus. Piti linjata ennen hyppyä tiukasti ja jos jäin yhtään jälkeen tai ryysin liikaa, Ama valitsi pituuden sijasta putken. Tätä hinkattiin muutama kerta kunnes saatiin onnistumaan, sitten ei enää ryysinyt putkeen. Yritin jossain kohtaa leijeröidä putken niin että hyppy oli välissä, Ama lähti tosi herkästi mun liikkeen mukana ja blokkas putken. Treenattiin ja saatiin onnistumaan, jarrutuksiin reagoi kivasti ja teki tiukat käännökset. Eipä muuta kummoista.

”Väliaikaviihdykkeenä” oli ohjaajille kuntotesti tainno ketteryystesti tms. Pari kertaa suoritettiin, ekalla kerralla tehot 60-80% maksimista ja toisella täpöillä. Piti pujotella ja peruuttaa. Olipas hankalaa. Paransin toiselle kerralle tietty aikaa, mutta en kai niin kovin tosissani tainnut ottaa kun kerkesin juoksun ohessa kommentoimaan omaa suoritusta. : D Aika hauska juttu silti, kivaa saada tuollaisia agilitytreeneihin, siksi onkin siis tärkeää kertoa koiralle ajoissa kääntymisistä sun muista koska pohjalla vaan suditti jonkun verran. Että ei se niin helppoa noilla nelivedoillakaan ole. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s