Team Pullakahviveto

Viime sunnuntaina oli Levekin järkkäämät Piirinmestaruus kilpailut. Me Inkan kanssa osallistuimme vain joukkuekilpailuun. Meidän joukkue, Team Pullakahviveto (Anu & Tuittu, Nipsu, Maiju & Elli + me) ei uusinut joukkuekultaansa mutta yritys oli ainakin kova! : )

Anu aloitti Tuitun kanssa, harmittava vika keppiväli jäi pujottelematta ja Tuittu pinkoi seuraavalle esteelle. Pikkumusta on ollut aina meidän luottoruuna, mutta eipä tuo virhe haitannut meitä. Tuittu on muuten yleisestikin aina jokaisessa joukkuekilpailussa tehnyt Anun kanssa 0-tuloksen! Hienosti meni loppurata! : )

Minä ja Inka teimme nollatuloksen. Ei sentään karannut lähdöstä! Kontaktit oli todella rumat, varasti a-esteeltä ja loikkasi sivusta ja meinas koordinaatit olla hetken aikaa hukassa. Taistelimme kuitenkin nollalla maaliin, aika ei ollut kovin kummoinen mutta ei tuolla ole väliä. : )

Maiju ja Elli tekivät myös hienosti nollatuloksen. Elli joka muuten saattaa tiputella rimoja / muurin palikoita yksilösuorituksissa piti hienosti kaikki palikat paikallaan ja hyvällä ajalla maaliin. Jee!

Anu ja Nipsu tekivät virheitä (en nyt muista mikä lopullinen tulos oli?!?!).. Nipsu taisi olla vähän väsynyt ollessaan Anulla viikonloppuhoidossa. Mutta Nipen kontaktit on hienot. : )

Kiitos Team Pullakahvivedon jäsenistölle. Ensi vuonna on uudet kujeet, tosin luultavimmin eri kokoluokassa.. ; ) Inka kun saa jäädä lopullisesti nyt näistä virallisen epävirallisista ja virallisista pois. Kuitenkin 11v 3kk on ruhtinaallinen ikä. ❤

Kiitos Anulle videosta! Loput joukkuelaisten videot löytyy Anun juutuubista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s