Mää lopetan tän agilityn!

Oli keskiviikon motto.. Me oltiin t-o-d-e-l-l-a huonoja Aman kanssa valkkuryhmän keskiviikon treeneissä joita koutsas Kati. Rata oli mouhikselta ja se oli hankala. Maxit meni vikana ja siltikin oli vielä vaikeuksia muistaa ratapätkä. Ekalla yrityksellä mentiin kisanomaisesti ratapätkä. Lähti ihan hanskasta ja kyllä oli perseestä. Mulle taidettiin huutaa reunalta, että ohjaa ohjaa!

Sitten hinkattiin joitain pätkiä. Vastakäännös oli yllättävän hyvä ratkaisu alkuun, pitäisi vaan muistaa että en saa Amaa kääntymään jos en tee kropalla kunnolla töitä. Taas vähän kyselyä vastakäännöksen hypyssä, että saahan varmasti hypätä. Ama muuten oli tosi huono lähdöissä, hiippaili ja nousi. Sentään ei paineistunut kun kävin antamassa sille palautetta. Rimat lenteli miten sattui ja mä siitäkin tällä kertaa ärähdin kunnolla Amalle. Putkeenlähetys onnistui mutta päällejuoksukäsi unohtui välillä ja Ama säntäili puomille, ja tuli läpi kontaktilta. Kunnes muistin käden, Ama tuli mun mukana, takaakiertoon oli kiire. Yritin tiukkaan paikkaan takaaleikkausta mutta sain Aman menemään putkeen. Kokeilin Katin antamaa vaihtoehtoa (vaikka se oli pidempi linjainen) ja tämä toimi hyvin. Kun muistin siirtyä alta pois enkä saattaa niin pitkälle takaakiertoon, tämähän onnistui. Kepit oli taas ihan perseestä. Ekaan väliin oikein, sitten kolmanteen. Keskiviikkona ei yhtään kestänyt mun liikettä alussa.

Toinen mitä halusin treenata oli hyppysykerö ja lopussa pakkovalssijaakotus ja kepeille. Putkesta ampui hulluna pituudelle aivan päinvastaiseen suuntaan missä mä olin. Katin vinkki, putkijarrutus kropalla eli rytmittämällä olis ollut kova juttu. Mutta en tainnut muistaa oikein tehdä sitä. Sainkin karjumalla Aman luokse. Kepit meni taas rumasti.

Kontaktit kusi (=tuli läpi), rimat lenteli, lähdöt huonot, kepit onnettomat ja Ama täysin liiteli eri maailmassa kuin minä. Yhteistyö ei ollut siis parhaimmillaan. Tuntui että Ama ei ollut yhtään kuulolla kun käskytin. Tosin en voi kaikkea koiran piikkiin laittaa, mulla paloi käpy ekalla ratapätkällä ja yritin tsempata mutkun epäonnistuimme, fiilis latistui ja mulla meni hermot.

Lopussa sai vielä koittaa nollalla läpi, puolessa välin rataa mä keskeytin. En halunnut jatkaa, tein sitten kepit loppuun ja palkkasin. Ei ollut mitään järkeä meidän treeneissä tällä kertaa. Itse treeneissä ei mitään vikaa, itse olin vaan niin paska ja koira kuutamolla. Toivottavasti ens kerralla hiukkasen paremmin. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s