Tokoa tallilla

Perjantaina aamusta suunnattiin Anun kanssa tallille tokoilemaan.

Kina teki seurausta, vähän taas laivat seilaa efektiä huomattavissa kun tehtiin liikkuroituna seuraamista. Pari kertaa taisin antaa lisäkäskyä. Tein myös lyhyempää pätkää sekä pidempää ja palkkailin kun kontakti oli hyvä ja järkevän ”tiivis”. Kinalla oli palkkana kissanruokaa, oli ryysimässä joka välissä suurinpiirtein palkalle.. ; )

Tehtiin myös hyppyä, Anun ohjeesta heitin palkkaa esteen yli kunhan vaan lähti hyppäämään. Ei siis loppuunasti suoritusta kovinkaan montaa alussa. Alkaa näyttämään taas vähän paremmalta, ehkä heinäkuun ongelmat alkaa olemaan selätetty. Tehtiin myös luoksetulon jälkeen hyppyä ja lähti kertakäskyllä yli. Jeii! : )

Liikkeestä seisomista, meni maaten pari kertaa kunnes muistutin että mikä se stoppi juttu olikaan, sitten ei ongelmia. Kerran taisi mennä maahan kunnes taas kysyin, että mikä se stoppi mahtoi ollakaan niin korjasi ja tästä hyvä palkka. Myös maahanmenoa jonka kanssa nyt ei ole ongelmaa. Seisomista tarvii vaan hinkata ja paljon ennen tulevaa koetta. Ehkä maahanmenoa ei tarvis treenata ollenkaan kun se ei ole ongelma. Keskittyy vaan siihen stoppiin.

Lopuksi vielä kehään astelu ja odotusta hetken aikaa ja paikkamakuun aloitus. Meni aika hitaasti maaten ja nousut joten treeniä tähänkin. Tuittu oli aika pähee, suoritti kaikki ihan ilman käskyä. : D Hassu pikkumusta. : )

Viivikin pääsi treenaamaan, pari putkea ja puomi ja kepit. Mummohupia. : )

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s