NOLLA!

Sunnuntaina lähdettiin hyvinkäälle janakkalan koirakerhon agilitykisoihin Päivin ja Pimun kanssa. Olimme kyllä ajoissa paikanpäällä, mutta myöhästyttiin rataantutustumisesta joka alkoi oletettua aiemmin. Aargh. Jotenkin tuntui, että hermot ja pääkoppa ei toimineet niin hyvin kun ei saanut rauhoittua hetkeksi.

Onneksi sain ”pään kylmäksi” ennen ekaa rataa vaikka jännitti ihan hirveästi. Kädet ja jalatkin tutisi. Huh. Eka rata oli Luomalan Henkan käsialaa. Aika suoraviivainen eli siis helppo. Eniten jännitti takaaleikkaus hypyllä kun nämä ovat olleet meille suuri ongelma Aman kanssa. Persjätönkin olisi kerennyt mutkaputken jälkeen, mutta kun en ollut varma, että ehdinkö niin suunnittelin pätkän leikkauksella. Keppejä jännäsin kovin. Onneksi niiden kanssa ei ollut ongelmaa! Yksi ruma haltuunotto tuli otettua, ja rima tippui kun karjaisin Aman sitä suorittaessa putkikäskyä. Oma moka! Tulokseksi 5, sijoituimme sillä kolmansiksi. Kivaa : )


Tokalle radalle lähdin tekemään nollaa ja NOLLAHAN SIELTÄ TULI! : ) Että olin iloinen! Tuuletin jo ennen vikaa hyppyä ja oma syy olis kyllä ollut jos rima olis räpsähtänyt alas. Persjättöä olis taas kerinnyt tekemään mutta ei haittaa kun päädyin taas takaaleikkaukseen. Mahtavaa, että nollatili aukes vihdoinkin. : )

Kolmas rata oli agilityrata ja kontakteja luonnollisesti jännitin, Leena Rantamäki-Lahtisen rata oli suoraviivainen mutta estevälit todella lyhyitä. Rimoja tuli huolella alas monilla koirakoilla. Meillä ei kaatunut onneksi rimoihin vaan putkikieltoon. Otin Amaa haltuun liian voimakkaasti ja se pyörähti putken suulla. Ihme, että sen jälkeisestä hyppypätkästä antanut kieltoa. Kontakteista puomi oli hyvä, keinu hidas ja a-este vielä hitaampi. Käskytin todella voimakkaasti ja siksi Ama varmaan hiipparoi. Treeniä tarvis saada lisää. Tulokseksi 5, juuri ja juuri ehdittiin ihanneaikaan (jolla tosin ei ole väliä) ja sijoitus taisi olla 10. Pienestä kiinni oli siis nolla tälläkin radalla, mutta ei makeaa mahan täydeltä vai mitä? ; )

Kiitos Sirpalle videoista! Hei muuten, erittäin positiivista oli se, että Ama reagoi mun jarrutuksiin kun vaan muistin tehdä ne! Jes : )

4 thoughts on “NOLLA!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s