Tokoa kangasalla

Heitin siskolikan asioille kangasalan keskustaan torstaina ja suuntasin itse suoraman alueelle tokoilemaan (ollaan käyty Maijun kanssa aiemmin siellä) Kinan kanssa.

Aloitettiin seuraamisella, laivat seilaa asenteella mentiin alkuun. Tein lyhyempää pätkää ja palkkailin kun seurasi hyvin. Treenattiin myös liikkeestä seisomista, kerran meni maahan, korjasin ja kehuin. Seuraavaksi kokonaisena liikkeenä, hyvin jäi seisomaan ja megapalkka. Tämän jälkeen liikkeestä maahanmenoa ja uudestaan seisomista, ja meni ihan niinkuin pitikin. Höh. Outoa kun se seisominen ei vaan meinaa aina onnistua.

Sitten käännös treeniä. Täyskäännös on hyvä, vasemmalle käännöstä jotenkin varon kauheasti. Etten siis tallaisi Kinan päälle. Tätä vaan tarvis treenata. Tehtiin myös pari kertaa noutoa pitkän tauon jälkeen, kapula oli pop mutta pito.. Siinä vasta ongelma. Pitotreeniä tarvis koska sylkäisi alta aika yksikön sen maahan. Naksuttelin kyllä kun piti kapulaa suussaan kun silittelin otsaa ja poskia. : )

Sitten murheenkryyni merkkiä. Ei saatu hyviä toistoja aikaiseksi koska Kina jäi jok-ikinen kerta odottamaan merkin luo luoksetulokäskyä tai vapautusta. Kysäisen Anulta tähän neuvoja. Ja lopuksi vielä tolpankierto stoppeja. Ennakoi pirulainen stoppeja, menee näissä tosi usein seisomisen sijasta maahan. Tarvii varmaan vaihtaa käskyä tms. Mutta positiivinen juttu oli se, että kun meni maaten, kyselin että mikä se stoppi mahtoikaan olla niin korjasi itse oikein! Wuhuu! : ) Tämä on jo työvoitto! : )

Loppuun vielä temppuilua ja wuballa leikkimistä, into Kiina oli päheenä lelun kanssa pitkän treenitauon jälkeen. Vire oli aikas kiva!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s